• Çınar“Gençlik Yatırımlarımız Meyvelerini Vermeye Başladı”
    Çınar“Gençlik Yatırımlarımız Meyvelerini Vermeye Başladı”
  • Akçadağ, Darendespor Karşısında 3 Puanı 3 Golle Aldı!
    Akçadağ, Darendespor Karşısında 3 Puanı 3 Golle Aldı!
  • Erdal Doğaner Futbol Turnuvası’nda Şampiyon İl Jandarma Oldu
    Erdal Doğaner Futbol Turnuvası’nda Şampiyon İl Jandarma Oldu
  • Malatya’da Spor Tarihine Geçen Antrenör
    Malatya’da Spor Tarihine Geçen Antrenör
  • Boksta Malatya’nın Gururu Sedef Nergiz
    Boksta Malatya’nın Gururu Sedef Nergiz
  • U17 Türkiye Şampiyonu Elazığ İl Özel İdare Spor
    U17 Türkiye Şampiyonu Elazığ İl Özel İdare Spor
  • Hedefimiz Türkiye Şampiyonluğu
    Hedefimiz Türkiye Şampiyonluğu
  • Yeşilyurt Belediyesi Görme Engelliler Spor Kulübü Atletizm Takımından Büyük Başarı!
    Yeşilyurt Belediyesi Görme Engelliler Spor Kulübü Atletizm Takımından Büyük Başarı!
  • Futboldaki Başarısı Göz Dolduruyor
    Futboldaki Başarısı Göz Dolduruyor
  • İl Özel İdaresi Spor Kulübü U-16 Futbol Takımımız Kayseri’de
    İl Özel İdaresi Spor Kulübü U-16 Futbol Takımımız Kayseri’de
Ağbaba Çarşamba Günü Arguvan’da
Ağbaba Çarşamba Günü Arguvan’da

Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı...

Karakuş’tan Yoğun Tempo
Karakuş’tan Yoğun Tempo

CHP Battalgazi Belediye Başkan Adayı...

Yılmaz: “Selahattin Başkan Hizmetleriyle Emaneti Devrediyor”
Yılmaz: “Selahattin Başkan Hizmetleriyle Emaneti Devrediyor”

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz’ın Katılımıyla...

Kızılcık Şerbeti’nin Nilay’ı Aşk Sarhoşu
Kızılcık Şerbeti’nin Nilay’ı Aşk Sarhoşu

Televizyon ekranlarının sevilen dizi filmi...

Başkan Sülük, “Hizmetkar Olmaktan Şeref Duyuyoruz”
Başkan Sülük, “Hizmetkar Olmaktan Şeref Duyuyoruz”

Mart ayının 31'inde gerçekleşecek olan...

Meteoroloji’den Çığ ve Yağış Uyarısı
Meteoroloji’den Çığ ve Yağış Uyarısı

Çevre, Şehircilik Ve İklim Değişikliği...

Havalanı Yolu Genişletiliyor
Havalanı Yolu Genişletiliyor

Havaalanı-Kağıt Fabrikası arasındaki 16 km’lik...

Bu Ülke
Bu Ülke

Bu...

İKİ VAKTİN NAMAZINI BİRLEŞTİREREK KILABİLİR MİYİZ
İKİ VAKTİN NAMAZINI BİRLEŞTİREREK KILABİLİR MİYİZ

İKİ VAKTİN NAMAZINI BİRLEŞTİREREK KILABİLİR...

Reşat Erdoğan’dan 5 Bin Kişilik İftar Yemeği
Reşat Erdoğan’dan 5 Bin Kişilik İftar Yemeği

Reşat Erdoğan’dan 5 Bin Kişilik...

Siyasette Unutulmayacak Olan İşte O Kareler
Siyasette Unutulmayacak Olan İşte O Kareler

Siyasette Unutulmayacak Olan İşte O...

Kim Yapıyor Bu Binaları
Kim Yapıyor Bu Binaları

Kim Yapıyor Bu...

Bu Evi Görenler Gözlerine İnanamıyor
Bu Evi Görenler Gözlerine İnanamıyor

Bu Evi Görenler Gözlerine...

Hipnotize Edici Yansımalar
Hipnotize Edici Yansımalar

Hipnotize Edici...

El Emeği, Göz Nuru Çalışmaların Sergisi Açıldı
El Emeği, Göz Nuru Çalışmaların Sergisi Açıldı

El Emeği, Göz Nuru Çalışmaların...

Facebook Like Box Kodunu Giriniz
Yeşilyurt Belediyesi, Voleybol Aday Hakem Seminerine Ev Sahipliği Yaptı
Yeşilyurt Belediyesi, Voleybol Aday Hakem Seminerine Ev Sahipliği Yaptı
“Misafirperverliğiniz ve Hizmetleriniz Takdire...
26 Eylül 2021 16:20
Font1 Font2 Font3 Font4

Yeşilyurt Belediyesinin ev sahipliğinde Malatya’da gerçekleştirilen Türkiye Voleybol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu Voleybol Aday Hakem Seminerine katılan MHK Yetkilileri, Eğitmenler ve Hakem Adayları, gösterilen misafirperverlik ve ilçeye kazandırılan sosyal ve kültürel yatırımlardan dolayı Yeşilyurt Belediyesine teşekkürlerini sundular.

Türkiye Voleybol Federasyonu Merkez Hakem ve Gözlemciler Kurulu tarafından organizasyonu yapılıp 24 ile 26 Eylül tarihleri arasında Yeşilyurt Belediyesi Gedik Kültür Merkezi Konferans Salonunda gerçekleşen eğitim toplantılarına Türkiye’nin farklı kentlerinden gelen 80 hakem adayı katıldı.

Üç gün süren teorik eğitimleri, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne ait Merkez Spor Salonundaki saha çalışmalarıyla tamamlayan Merkez Hakem Kurulu Yetkilileri, Eğitmenler ve farklı kentlerden gelen voleybol aday hakemlerini ağırlamaktan mutlu olduklarını ifade eden Yeşilyurt Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Nogay, Yeşilyurt Belediyesi olarak önemli bir organizasyona daha başarıyla ev sahipliği yapmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Voleybol aday hakemlerine spor hayatlarına başarılar dileyen Yeşilyurt Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Nogay, “ Türkiye Voleybol Federasyonu Merkez Hakem Kurulumuz tarafından organizasyonu yapılıp, Yeşilyurt Belediyemizin ev sahipliğinde gerçekleşen hakem seminerine katılan yetkililerimizi, eğitmenlerimizi ve hakemlerimizi Mutlu İnsanların Şehri Yeşilyurt’umuzda ağırlamaktan onur duymaktayız. Hakem ve oyun kurallarına ilişkin teorik ve pratik eğitimlerin verildiği seminerimizin başarıyla geçmesi hepimizi sevindirmiştir. Yeşilyurt’ta sportif faaliyetlere, yatırımlara ve projelere önem veren bir yerel yönetim olarak, her anımız sporla iç içe geçiyor. Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Çınar’ın talimatıyla ilçemizi spor kenti yapmak hedefi doğrultusunda 7’den 70’e tüm vatandaşlarımızın spor ve kültür hayatlarına güzel ve anlamlı dokunuşlar yapan faaliyetlere ayrı bir önem veriyoruz. 20.Avrupa Hareketlilik Haftası nedeniyle de yoğunluk verdiğimiz sportif etkinliklerimize, ülkemizin farklı kentlerinden katılım gösteren 80 aday hakemimizin katıldığı bu semineri de eklemenin gururunu yaşıyoruz. Bizler her an spor, herkese spor anlayışıyla çalışıyoruz. Sporun bütün branşlarının yaygınlaşması için gece gündüz demeden mücadele ediyoruz. Yeşilyurt’u sportif faaliyetlerde markalaştırdık, öne çıkardık ve örnek bir ilçe olmasını sağladık. Gençlik ve Spor Bakanlığı, Gençlik ve Spor İl ve İlçe Müdürlüğüyle işbirliği halinde sporu ve sporcuyu sürekli destekliyoruz. Sporun oyunu ve oyuncusu kadar gizli kahramanları, hakemlerdir. Çünkü sporu güzelleştiren kurallardır ve bunu uygulayanlar hakemlerimizdir. Hakemin kararları, tarafsızlığı ve adil yönetimi sporun daha fazla güzelleşmesine ciddi katkılar sunmaktadır. Bu tür hakem seminerleri de hakemlerimizin daha kaliteli ve güzel maçlar yönetmesi için ciddi bir rol üstlenmektedir. Emeği geçenleri tebrik ediyorum ve başarılı bir spor hayatı temenni ediyorum. ” diye konuştu.

Eğitim toplantısından sonra Yeşilyurt Belediyesi Gedik Sosyal Tesislerinde verilen yöresel yemek programına katılan MHK Yetkilileri, Eğitmenler ve Hakem Adayları daha sonra Yeşilyurt’un ünlü yemekleri, tarihi, kültürü ve medeniyetinin ön plana çıkarıldığı Tarihi Yeşilyurt Konakları ve Müzeleri gezerek, bölgenin tarihi hakkında yetkililerden bilgiler aldılar.

Voleybol Aday Hakemlerinden Erkan Köse ile Figen Olgun, ev sahipliğinden dolayı Yeşilyurt Belediyesine teşekkürlerini sunarken, Malatya Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünde antrenör olarak görev yapan Fulya Onay’da, Yeşilyurt Belediyesi ekipleriyle birlikte Malatya’ya gelen misafirleri en güzel şekilde ağırladıklarını ifade ederken, ev sahipliğinden dolayı Yeşilyurt Belediyesine teşekkürlerini sundu.

Yeşilyurt Belediyesinin kültürel yatırımlarına hayran kaldığını ifade eden Türkiye Voleybol Federasyonu Merkez Hakem ve Gözlemciler Kurulu Başkanı Aziz Yener, “ Malatya’lı bir spor adamı olarak kendi memleketimde düzenlenen aday hakem seminerine katıldım. Ev sahipliğinden dolayı Yeşilyurt Belediyesine öncelikle çok teşekkür ediyorum. Tahsis edilen konferans salonunda çok güzel eğitim çalışması yaptık ardından Belediye Başkan Yardımcımız ve ekipleri bizleri kültürel mekanlarında ağırladılar, yemek ve kahve ikramında bulundular. Yeşilyurt Belediyesi gerçekten harika işler yapmış, çok beğendik. Konaklar ve Müzelerin hepsi harika olmuş, Malatya’lıyım uzun bir aradan sonra geldim ve çok beğendim, emeği geçenlere teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

Türkiye Voleybol Federasyonu Merkez Hakem ve Gözlemciler Kurulu Üyesi Meral Taşpınar ise gösterilen misafirperverlikten dolayı Yeşilyurt Belediyesine teşekkürlerini sunarken, “Malatya’ya daha önce gelmiştim ama bu güzellikleri görmemiştim, müzelerden konaklara, yemek ve kahve ikramlarından sokak düzenlemelerine kadar her şey çok güzel düşünülmüş ve uygulanmış, Belediye Başkanımız başta olmak üzere emeği herkesi kutluyorum, harika işler yapılmış.” şeklinde konuştu.

 


Bu haberler ilginizi çekebilir!
Yukarı Geri Ana Sayfa