• Çınar“Gençlik Yatırımlarımız Meyvelerini Vermeye Başladı”
    Çınar“Gençlik Yatırımlarımız Meyvelerini Vermeye Başladı”
  • Akçadağ, Darendespor Karşısında 3 Puanı 3 Golle Aldı!
    Akçadağ, Darendespor Karşısında 3 Puanı 3 Golle Aldı!
  • Erdal Doğaner Futbol Turnuvası’nda Şampiyon İl Jandarma Oldu
    Erdal Doğaner Futbol Turnuvası’nda Şampiyon İl Jandarma Oldu
  • Malatya’da Spor Tarihine Geçen Antrenör
    Malatya’da Spor Tarihine Geçen Antrenör
  • Boksta Malatya’nın Gururu Sedef Nergiz
    Boksta Malatya’nın Gururu Sedef Nergiz
  • U17 Türkiye Şampiyonu Elazığ İl Özel İdare Spor
    U17 Türkiye Şampiyonu Elazığ İl Özel İdare Spor
  • Hedefimiz Türkiye Şampiyonluğu
    Hedefimiz Türkiye Şampiyonluğu
  • Yeşilyurt Belediyesi Görme Engelliler Spor Kulübü Atletizm Takımından Büyük Başarı!
    Yeşilyurt Belediyesi Görme Engelliler Spor Kulübü Atletizm Takımından Büyük Başarı!
  • Futboldaki Başarısı Göz Dolduruyor
    Futboldaki Başarısı Göz Dolduruyor
  • İl Özel İdaresi Spor Kulübü U-16 Futbol Takımımız Kayseri’de
    İl Özel İdaresi Spor Kulübü U-16 Futbol Takımımız Kayseri’de
Ağbaba Çarşamba Günü Arguvan’da
Ağbaba Çarşamba Günü Arguvan’da

Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı...

Karakuş’tan Yoğun Tempo
Karakuş’tan Yoğun Tempo

CHP Battalgazi Belediye Başkan Adayı...

Yılmaz: “Selahattin Başkan Hizmetleriyle Emaneti Devrediyor”
Yılmaz: “Selahattin Başkan Hizmetleriyle Emaneti Devrediyor”

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz’ın Katılımıyla...

Kızılcık Şerbeti’nin Nilay’ı Aşk Sarhoşu
Kızılcık Şerbeti’nin Nilay’ı Aşk Sarhoşu

Televizyon ekranlarının sevilen dizi filmi...

Başkan Sülük, “Hizmetkar Olmaktan Şeref Duyuyoruz”
Başkan Sülük, “Hizmetkar Olmaktan Şeref Duyuyoruz”

Mart ayının 31'inde gerçekleşecek olan...

Meteoroloji’den Çığ ve Yağış Uyarısı
Meteoroloji’den Çığ ve Yağış Uyarısı

Çevre, Şehircilik Ve İklim Değişikliği...

Havalanı Yolu Genişletiliyor
Havalanı Yolu Genişletiliyor

Havaalanı-Kağıt Fabrikası arasındaki 16 km’lik...

Bu Ülke
Bu Ülke

Bu...

İKİ VAKTİN NAMAZINI BİRLEŞTİREREK KILABİLİR MİYİZ
İKİ VAKTİN NAMAZINI BİRLEŞTİREREK KILABİLİR MİYİZ

İKİ VAKTİN NAMAZINI BİRLEŞTİREREK KILABİLİR...

Reşat Erdoğan’dan 5 Bin Kişilik İftar Yemeği
Reşat Erdoğan’dan 5 Bin Kişilik İftar Yemeği

Reşat Erdoğan’dan 5 Bin Kişilik...

Siyasette Unutulmayacak Olan İşte O Kareler
Siyasette Unutulmayacak Olan İşte O Kareler

Siyasette Unutulmayacak Olan İşte O...

Kim Yapıyor Bu Binaları
Kim Yapıyor Bu Binaları

Kim Yapıyor Bu...

Bu Evi Görenler Gözlerine İnanamıyor
Bu Evi Görenler Gözlerine İnanamıyor

Bu Evi Görenler Gözlerine...

Hipnotize Edici Yansımalar
Hipnotize Edici Yansımalar

Hipnotize Edici...

El Emeği, Göz Nuru Çalışmaların Sergisi Açıldı
El Emeği, Göz Nuru Çalışmaların Sergisi Açıldı

El Emeği, Göz Nuru Çalışmaların...

Facebook Like Box Kodunu Giriniz
Battalgazi’deki Hizmet Gezileri Devam Ediyor
Battalgazi’deki Hizmet Gezileri Devam Ediyor
Başkan güder: “millete hizmet yolunda durmak yok, yola...
15 Eylül 2021 23:59
Font1 Font2 Font3 Font4


Battalgazi’de görev yapan bazı muhtarlar, Battalgazi Belediyesi tarafından ilçeye kazandırılan ve yapımı devam eden yatırımları gezdi. Gezi sonunda muhtarlarla bir araya gelen Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, “Millete hizmet yolunda durmak yok, yola devam mottosuyla hareket ediyoruz” dedi.

Battalgazi’de görev yapan bazı muhtarlar, Battalgazi Belediyesi tarafından hayata geçirilen hizmet ve yatırımları üst açık tur otobüsü ile gezdi. Battalgazi’de hayat bulan yatırımları yakından tanıma fırsatı bulan muhtarlar, bu hizmet ve yatırımların baş mimarı Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder’e özel teşekkürlerini iletti.

ORTAÇ: “BATTALGAZİ’DE İŞ EHLİNDE OLUNCA, İŞİN RENGİNİN DEĞİŞTİĞİNİ GÖRDÜK”

Gezi sonunda konuşan Battalgazi Muhtarlar Derneği Başkanı A. Vahap Ortaç, “Bugün muhtar arkadaşlarımızla birlikte Battalgazi’de yapılan hizmetleri yakından tanıma fırsatı bulduk. Yapılan hizmetlerden dolayı memnuniyetimi dile getirmek istiyorum. İş ehlinde olunca, işin renginin değiştiğini gördük. Bilen ve istişare yapan insanların yaptığı işlerde güzel oluyor. Genelde karar mekanizmasında vatandaşlarımızın da olması, yapılan hizmeti çok daha güzel yerlere taşıyor ve ilçemizin rengini değiştiriyor. Battalgazi’de yapılan hizmetler diğer büyükşehirlerde yapılan hizmetler ile aynı. Malumunuz Amerika’da başkanlık dönemi iki dönemdir. İnşallah bir dönem daha Battalgazi’mizin güzel yarınları sizin elinizde olur. Birlikten her zaman güç doğar. Çünkü hiç kimse tek başına akıllı değildir. Biz size destek olacağız, siz bize destek olacaksınız. Tüm muhtarlarımıza teşekkürlerimi iletiyorum” şeklinde konuştu.

İLÇE BAŞKANI KAHVECİ: “BATTALGAZİ’DE YATIRIMLAR ARTARAK DEVAM EDECEK”

Yapılan hizmet ve yatırımlarla Battalgazi’nin tercih edilen ilçeler arasında yer aldığına dikkat çeken AK Parti Battalgazi İlçe Başkanı Basri Kahveci, “Battalgazi Belediye Başkanımız göreve geldiği günden bu yana istişare ile ilçemizi yönetiyoruz. İlçemizde son 2 yılda neler yapıldığını hep birlikte gördük. Battalgazi’deki bu çalışmalar artarak devam edecek. Yapılan bu hizmetler ile Battalgazi’miz tercih edilen ilçeler arasında yer alıyor. Bu anlamda bizlerden desteklerini esirgemeyen Milletvekilimiz başta olmak üzere muhtarlarımıza, Sivil Toplum Kuruluşlarının temsilcilerine, basınımıza çok teşekkür ediyoruz.”

BAŞKAN GÜDER: “SORUNLARI ÇÖZME NOKTASINDA DERSİMİZE İYİ ÇALIŞTIK”

Battalgazi’nin sorunlarını çözme noktasında derslerine iyi çalıştıklarının altını çizen Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, “Muhtarlarımızın söylediği güzel bir söz var. Aslında yöneticilerin kulak vermesi gereken bir söz bence. ‘Akıllı insan, başkasının da aklını kullanıp yol yürüyen insandır.’ Biz yöneticilerde böyle olmalıyız. İstişare kültürüne önem vermeliyiz. Her şeyi bilemezsiniz ama her şeyi öğrenebilirsiniz. Bizler istişare kültürüne büyük

önem veriyor ve Battalgazi’mizi böyle yönetiyoruz. 2001-2002 yıllarında AK Parti teşkilatına girdiğimiz zaman yani siyasetin mutfağına girdiğimiz zaman bize çok güzel bir tecrübe oldu. Bu tecrübeleri okullarda kazanamazsınız. Bu tecrübeleri edindikten sonra 303 bin nüfuslu Battalgazi’de göreve geldiğimiz zaman, bu ilçenin sorunlarını iyi biliyorduk. Dersimize iyi çalışmıştık. Bu sorunları çözmek için ekibimizle birlikte gecemizi gündüzümüze kattık. Gecemizi gündüzümüze katarken de hizmet ve yatırımlarımızda israf etmedik. Belediye olarak ekstra tedbirler aldık. Battalgazi Belediyesi olarak tasarruf tedbirlerini uygulamaktan hiçbir zaman vazgeçmedik” ifadelerini kullandı.

“REKLAMA DEĞİL, YATIRIM VE HİZMETE ÖNCELİK VERDİK”

Battalgazi’de birinci önceliklerinin hizmet ve yatırım olduğunu da vurgulayan Başkan Güder, “Malatya’daki tüm vatandaşlarımız şunu bilir; ben 2.5 yıllık zaman zarfı içinde reklama para harcamadım, harcamayacağım. Harcamadığım için çamur atanlar ve eleştirenler oldu. Biz bunlara kulak tıkadık ve her zaman önümüze baktık. Bana göre en güzel reklam hizmetlerimiz ve yatırımlarımızdır. Vatandaşlarımız yapılanları görüyor ve biliyor. Battalgazi’ye ne kazandırmak istediysek, toplumun her kesimine kulak verdik. Kısır çekişmelerin topluma bir faydası olmaz. Almış olduğumuz hizmet bayrağını daha yukarıları taşımak için dur durak bilmeden çalıştık, çalışmaya da devam edeceğiz. Biz milletimize hizmet için bu görevlerdeyiz. Hemşerilerimize en iyi hizmetleri sunmak için hep birlikte olmaya devam edeceğiz. Rabbim birlik ve beraberliğimizi daim etsin” dedi.

MİLLETVEKİLİ TÜFENKCİ: “BATTALGAZİ BÜYÜRSE EĞER MALATYA’DA BÜYÜR”

“Medeniyetin izinde Malatya’nın kalbinde olan Battalgazi’nin değişmesi ve dönüşmesi demek Malatya’nın dönüşmesi demektir” diyen AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci, “Siz kıymetli muhtarlarımızla bir arada olmaktan dolayı çok mutluyuz. Medeniyetin izinde Malatya’nın kalbinde diye tarif ettiğim Battalgazi’nin değişmesi ve dönüşmesi demek, Malatya’nın değişmesi ve dönüşmesi demektir. Dolayısıyla Battalgazi’ye yapılan hizmet ve yatırımlar, Malatya’yı büyütüp geliştirmeye yöneliktir. Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde kurulan AK Parti, insanın olduğu tüm noktaya hizmet götürmek için her zaman büyük gayret gösterdi. AK Parti kadroları da bunu her zaman kendine şiar edindi. Yapamayan arkadaşlarımız geriye çekildi, yapan arkadaşlarımızla yola devam ettik. Her daim de milletin desteğiyle yol yürüdük. İstikameti milletimizden aldığımız sürece Allahın izniyle yolumuz her zaman açıktır. Yerel yönetimlerde Belediyelerimiz, hizmet ve eser üretme yeridir. Bu ürettiklerini de gösterme yeridir. Malatya’da nereye adım atsak belediyelerimizin eserleriyle karşılaşıyoruz. Geride kalan 2.5 yıllık zaman zarfı içinde Başkanımız Osman Güder ile Battalgazi’miz çok hizmetlere ve yatırımlara kavuştu. Battalgazi hak ettiği hizmeti alıyor ve almaya da devam edecek. Eksiklikler tabi ki olabilir ama bunlar kısa sürede tamamlanacaktır. Emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz” diyerek sözlerini tamamladı.


Bu haberler ilginizi çekebilir!
Yukarı Geri Ana Sayfa