• Çınar“Gençlik Yatırımlarımız Meyvelerini Vermeye Başladı”
    Çınar“Gençlik Yatırımlarımız Meyvelerini Vermeye Başladı”
  • Akçadağ, Darendespor Karşısında 3 Puanı 3 Golle Aldı!
    Akçadağ, Darendespor Karşısında 3 Puanı 3 Golle Aldı!
  • Erdal Doğaner Futbol Turnuvası’nda Şampiyon İl Jandarma Oldu
    Erdal Doğaner Futbol Turnuvası’nda Şampiyon İl Jandarma Oldu
  • Malatya’da Spor Tarihine Geçen Antrenör
    Malatya’da Spor Tarihine Geçen Antrenör
  • Boksta Malatya’nın Gururu Sedef Nergiz
    Boksta Malatya’nın Gururu Sedef Nergiz
  • U17 Türkiye Şampiyonu Elazığ İl Özel İdare Spor
    U17 Türkiye Şampiyonu Elazığ İl Özel İdare Spor
  • Hedefimiz Türkiye Şampiyonluğu
    Hedefimiz Türkiye Şampiyonluğu
  • Yeşilyurt Belediyesi Görme Engelliler Spor Kulübü Atletizm Takımından Büyük Başarı!
    Yeşilyurt Belediyesi Görme Engelliler Spor Kulübü Atletizm Takımından Büyük Başarı!
  • Futboldaki Başarısı Göz Dolduruyor
    Futboldaki Başarısı Göz Dolduruyor
  • İl Özel İdaresi Spor Kulübü U-16 Futbol Takımımız Kayseri’de
    İl Özel İdaresi Spor Kulübü U-16 Futbol Takımımız Kayseri’de
EZBERCİ EĞİTİM
EZBERCİ EĞİTİM

İsterseniz önce “Eğitim nedir?” onun...

Sami Er: Geldiğimiz Gün Allah’ın İzniyle İşe Başlayacağız
Sami Er: Geldiğimiz Gün Allah’ın İzniyle İşe Başlayacağız

-Başharık Mahallesi’nde Miting Gibi Mahalle...

Vali Ersin Yazıcı’dan Kütüphane Haftası Mesajı
Vali Ersin Yazıcı’dan Kütüphane Haftası Mesajı

İnsanlık tarihi kadar önemli bir...

Canan Çal’dan 2024 Model Ayağında Kundura
Canan Çal’dan 2024 Model Ayağında Kundura

Ege Üniversitesi Konservatuar mezunu ve...

Konteynırlardaki Klima Hırsızı Tutuklandı
Konteynırlardaki Klima Hırsızı Tutuklandı

Farklı tarihlerde Bulgurlu Mahallesi Malet-2...

Medikal Malzeme Hırsızları YakalandI
Medikal Malzeme Hırsızları YakalandI

Medikal Malzeme Hırsızları...

Havalanı Yolu Genişletiliyor
Havalanı Yolu Genişletiliyor

Havaalanı-Kağıt Fabrikası arasındaki 16 km’lik...

Bu Ülke
Bu Ülke

Bu...

İKİ VAKTİN NAMAZINI BİRLEŞTİREREK KILABİLİR MİYİZ
İKİ VAKTİN NAMAZINI BİRLEŞTİREREK KILABİLİR MİYİZ

İKİ VAKTİN NAMAZINI BİRLEŞTİREREK KILABİLİR...

Reşat Erdoğan’dan 5 Bin Kişilik İftar Yemeği
Reşat Erdoğan’dan 5 Bin Kişilik İftar Yemeği

Reşat Erdoğan’dan 5 Bin Kişilik...

Siyasette Unutulmayacak Olan İşte O Kareler
Siyasette Unutulmayacak Olan İşte O Kareler

Siyasette Unutulmayacak Olan İşte O...

Kim Yapıyor Bu Binaları
Kim Yapıyor Bu Binaları

Kim Yapıyor Bu...

Bu Evi Görenler Gözlerine İnanamıyor
Bu Evi Görenler Gözlerine İnanamıyor

Bu Evi Görenler Gözlerine...

Hipnotize Edici Yansımalar
Hipnotize Edici Yansımalar

Hipnotize Edici...

El Emeği, Göz Nuru Çalışmaların Sergisi Açıldı
El Emeği, Göz Nuru Çalışmaların Sergisi Açıldı

El Emeği, Göz Nuru Çalışmaların...

Facebook Like Box Kodunu Giriniz
İş Adamı Reşat Erdoğan Aday Olmadığını Açıkladı
İş Adamı Reşat Erdoğan Aday Olmadığını Açıkladı
İş Adamı Reşat Erdoğan Aday Olmadığını...
19 Mart 2015 13:24
Font1 Font2 Font3 Font4

İş Adamı Reşat Erdoğan yaptığı yazılı açıklamada amacının siyaset değil “Ülküm ülkem, sevdam Malatyam” diyerek Başlamış olduğum projeler bitirilecek ve yapmış olduğum hizmetler artarak devam edecektir dedi.

Malatya kamu oyunun merakla beklediği açıklama bugün İş Adamı Reşat Erdoğan’ın kendisi tarafından yazılı olarak yapıldı.
İş Adamı Reşat Erdoğan tarafından yazılı olarak yapılan açıklama şöyle ;
AZİZ HEMŞERİLERİM
Siyaset arenasının toza-dumana büründüğü bu ortamda, ilk günden beri söylediğimiz ve duvarlara kazıdığımız bir sözümüzü hatırlatmak elzem olmuştur: “Ülküm ülkem, sevdam Malatyam”. Ben bu sözü laf olsun diye söylemedim. Herkes çok iyi bilmeli ki ülkümden de sevdamdan da vazgeçmem. Ucuz insanlar ve kirli politikalar kutlu ve temiz gördüğüm bir davadan beni asla geri çeviremezler.
Benim, memleketimde yıllardır yaptığım bir iş var. Bir kısmını duyurdum büyük bir kısmını da duyurmadım. Ama herkesin bildiği bir şey var: ben sadece konuşan biri değilim, hatta az konuşan ama çok iş yapan biriyim. Yaptığım işler bundan sonra da devam edecek. Başlamış olduğum projeler bitirilecek ve yapmış olduğum hizmetler artarak devam edecektir.
Yine her yerde ifade ettiğim gibi birileri eteklerindeki taşları dökerken ben “elimi taşın altına koymaya varım”. Bu kadar oyun, fitne, sahte istihbarat raporları ve iftiralar karşısında, şu andan itibaren sadece elimi değil, başımı da taşın altına koymaya varım. Bu taş ortadan kalkıp, yol temizleninceye kadar ezilsem de, yaralansam da son nefesime kadar mücadelemi devam ettireceğim. Varlığım, Malatyamızın varlığına armağan olsun.
Siyasetin yolları her zaman temiz olmuyor. Kutlu davanın yollarının temiz olması gerekiyor ama bazıları azınlıkta olsalar da bu yolları kirletmek için uğraşıyorlar. Ben kire bulaşmak istemedikçe birileri uzaktan-yakından çamur atıyorlar. Hiçbir şekilde bu kirli ortamda bulunmayı istemiyorum. Bu, mücadele etmeyeceğim manasına gelmez. Malatya’ya yakışmayan, sayıları az ama sesleri çok duyulan kişilerin icra ettikleri bu kirli politikaları temizlemek için bildiğim her meşru yolu deneyeceğim.
Birileri siyaseti tehdit, dedikodu, yalan ve iftira olarak anlıyor. Sahte ve düzmece raporlar yazmayı marifet biliyorlar. Biz ise siyaseti hizmet, mertlik ve dürüstlük olarak görüyoruz. Düzmece raporlar yazmak değil, hizmet etmek olarak anlıyoruz.
Birileri siyaseti uzakta durup, seçimden seçime görünüp, vatandaşın derdinden-tasasından-kederinden uzakta salon siyaseti olarak görüyor. Vatandaşı kendisine oy vermeye mahkûm, kendilerini bulunmaz Hint kumaşı sanıyor. Biz ise siyaseti, vatandaşla iç-içe olan, vatandaşın dertleriyle dertlenen, sevinçleriyle sevinen, salonlarda değil bizzat sahada bulunan bir hizmet olarak görüyoruz. Biz biliyoruz ki seçimden seçime görünenleri vatandaş sandıkta görmez ve zaten görmemekte de haklıdır. Herkesin hakkını araması da meşrudur ve ahlâklı bir davranıştır. Sandık, adalet terazisinin zeminidir. Seçim, adaletin tecelli ettiği zamandır.
Her vatandaşın oyu kıymetli ve haysiyetlidir. Siyaset, bu şerefe nail ve bu kıymete layık olmaktır.
Kıymetli hemşerilerimin genel seçimlere katılmam için yapmış oldukları teşvik, göstermiş oldukları ilgi ve karşılık beklemeksizin duydukları sevgi, memleketim için yapmaya çalıştıklarımın ne kadar doğru ve Malatya’nın her güzelliğe ve fedakârlığa ne kadar layık olduğunu göstermesi bakımından önemlidir. Şahsımıza gösterilen teveccüh ve muhabbetten de bir kez daha anlaşılmaktadır ki sevgi parayla kazanılacak bir şey değildir. Sevgi, karşılık beklemeksizin bir gayret ve çaba sergilemektir. Yani sevgi, emek ve yürek ister. Sevginin ölçüsü her şeye rağmen seçime girerek sandıkta oy pusulası toplamak değildir. Her şeye rağmen ve her yolu kullanarak vekil olma hırsı, inanan insana yakışan ve uygun düşen bir davranış da değildir. Yunus Emre’nin lisanıyla söylemek gerekirse “Hepsinden iyice, bir gönüle girmektir”. Bu yüzden de emsalsiz mükâfatım, hemşerilerimin samimi duaları ve riyasız dostluklarıdır. Yürüdükleri kutlu yolda, dost kervanlarına beni de kattıkları için sevgili kardeşlerime ve kıymetli büyüklerime müteşekkirim.
Herkes bilmektedir ki bizim için vekillik yegâne amaç değil sadece bir araçtır. Çünkü vekil olmak daha iyi ve daha fazla hizmet etmek içindir. Her şeye rağmen ve her yolu deneyerek vekil olma hırsı, aziz Türk milletinin dininde, geleneğinde, örfünde ve âdetinde yoktur. Aziz Türk milletinin bir mensubu olarak amacım, bu değerleri taşımak ve bu değerlere uygun davranışlarla örnek olmaktır; hırsla hareket edip ibret olmak değildir. Zira çocuklarımıza bırakacağımız en güzel miras “güzel ahlâk”tır. En güzel hatıra, vakur bir tavırdır. Bu sebeple ahlaklı ve vakur bir siyasetin içinde her zaman bulunacağımdan kimsenin şüphesi olmasın. Ama kirli, hilekâr, iftirayı ve yalanı yol edinen siyasî anlayış ve ortamdan her zaman uzak duracağımdan da emin olunsun. Bu da benim sözüm olsun.
Bu güne kadar hemşerilerime çok söz verdim. Verdiğim sözleri de en büyüğünden en küçüğüne kadar yerine getirdim. Sözümün eri olduğuma bütün Malatya şahitlik edecektir. Bu sözlerimin de hiç biri havada kalmayacaktır. Allah ömür verdikçe sözümden asla dönmeyeceğim bir kez daha bilinmelidir.


Bu haberler ilginizi çekebilir!
Yukarı Geri Ana Sayfa