• Erdal Doğaner Futbol Turnuvası’nda Şampiyon İl Jandarma Oldu
    Erdal Doğaner Futbol Turnuvası’nda Şampiyon İl Jandarma Oldu
  • Malatya’da Spor Tarihine Geçen Antrenör
    Malatya’da Spor Tarihine Geçen Antrenör
  • Boksta Malatya’nın Gururu Sedef Nergiz
    Boksta Malatya’nın Gururu Sedef Nergiz
  • U17 Türkiye Şampiyonu Elazığ İl Özel İdare Spor
    U17 Türkiye Şampiyonu Elazığ İl Özel İdare Spor
  • Hedefimiz Türkiye Şampiyonluğu
    Hedefimiz Türkiye Şampiyonluğu
  • Yeşilyurt Belediyesi Görme Engelliler Spor Kulübü Atletizm Takımından Büyük Başarı!
    Yeşilyurt Belediyesi Görme Engelliler Spor Kulübü Atletizm Takımından Büyük Başarı!
  • Futboldaki Başarısı Göz Dolduruyor
    Futboldaki Başarısı Göz Dolduruyor
  • İl Özel İdaresi Spor Kulübü U-16 Futbol Takımımız Kayseri’de
    İl Özel İdaresi Spor Kulübü U-16 Futbol Takımımız Kayseri’de
  • Depremzede Sporcu Eylül Aslan Şampiyon Oldu
    Depremzede Sporcu Eylül Aslan Şampiyon Oldu
  • Elazığ Belediyesporlu 3 Boksörümüz Çeyrek Finalde
    Elazığ Belediyesporlu 3 Boksörümüz Çeyrek Finalde
Yıldırım, CHP Hekimhan Belediye Başkan Aday Adayı Oldu
Yıldırım, CHP Hekimhan Belediye Başkan Aday Adayı Oldu

Hekimhan Cumhuriyet Halk Partisi Belediye...

Korepck Mahallesi’nin Açılış Töreni Gerçekleşti
Korepck Mahallesi’nin Açılış Töreni Gerçekleşti

Malatya Büyükşehir Belediyesi, 6 Şubat...

Yürürken Kolları Sallamamak Parkinson Hastalığı Belirtisi Olabilir
Yürürken Kolları Sallamamak Parkinson Hastalığı Belirtisi Olabilir

Gülümsemekten ağlamaya, çiğnemekten yutkunmaya, adım...

Vali Yazıcı’nın Eşi Hanife Yazıcı’dan Şehit Ailelerine Ziyaret
Vali Yazıcı’nın Eşi Hanife Yazıcı’dan Şehit Ailelerine Ziyaret

Vali Ersin Yazıcı’nın eşi Hanımefendi...

Başkan Güder’den Miniklere Farkındalık Oluşturacak Hediye Seti
Başkan Güder’den Miniklere Farkındalık Oluşturacak Hediye Seti

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder,...

Başkan Kılınç Gece Gündüz Demeden Vatandaşların Yanında
Başkan Kılınç Gece Gündüz Demeden Vatandaşların Yanında

Adıyaman’ın çok daha iyi yerlere...

Ekpss Kursiyerlerine Ek Kaynak Kitapları Dağıtıldı
Ekpss Kursiyerlerine Ek Kaynak Kitapları Dağıtıldı

Vali Ersin Yazıcı ve Büyükşehir...

Ebeveynlere Eğitim Semineri Verildi
Ebeveynlere Eğitim Semineri Verildi

Malatya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve...

Havalanı Yolu Genişletiliyor
Havalanı Yolu Genişletiliyor

Havaalanı-Kağıt Fabrikası arasındaki 16 km’lik...

Bu Ülke
Bu Ülke

Bu...

Reşat Erdoğan’dan 5 Bin Kişilik İftar Yemeği
Reşat Erdoğan’dan 5 Bin Kişilik İftar Yemeği

Reşat Erdoğan’dan 5 Bin Kişilik...

İKİ VAKTİN NAMAZINI BİRLEŞTİREREK KILABİLİR MİYİZ
İKİ VAKTİN NAMAZINI BİRLEŞTİREREK KILABİLİR MİYİZ

İKİ VAKTİN NAMAZINI BİRLEŞTİREREK KILABİLİR...

Siyasette Unutulmayacak Olan İşte O Kareler
Siyasette Unutulmayacak Olan İşte O Kareler

Siyasette Unutulmayacak Olan İşte O...

Kim Yapıyor Bu Binaları
Kim Yapıyor Bu Binaları

Kim Yapıyor Bu...

Hipnotize Edici Yansımalar
Hipnotize Edici Yansımalar

Hipnotize Edici...

Bu Evi Görenler Gözlerine İnanamıyor
Bu Evi Görenler Gözlerine İnanamıyor

Bu Evi Görenler Gözlerine...

El Emeği, Göz Nuru Çalışmaların Sergisi Açıldı
El Emeği, Göz Nuru Çalışmaların Sergisi Açıldı

El Emeği, Göz Nuru Çalışmaların...

Facebook Like Box Kodunu Giriniz
Mobilize İş Makineleri Türkiye’de İlk Malatya’da
Mobilize İş Makineleri Türkiye’de İlk Malatya’da
Mobilize İş Makineleri Türkiye’de İlk...
4 Ekim 2016 23:30
Font1 Font2 Font3 Font4
Spread the love

Mobilize iş makineleri için Büyükşehir önünde tören düzenlendi

Çakır: Mobilize İş Makineleri Türkiye’de İlk Malatya’da

AK Parti Malatya Milletvekili Şahin: Büyükşehir sürecinin ardından Büyükşehir Belediyesinin Malatya genelinde devasa ve güzel hizmetler üretiyor. Buda devletimizin, hükümetimizin ve Büyükşehir Belediyelerimizin ne kadar iyi çalıştığını gösteriyor.

Malatya Büyükşehir Belediyesi iş makinesi parkını asfalt plenti ve mobil mıcır yıkama makinesi ile güçlendirdi.

Büyükşehir süreciyle birlikte ilçelerde ve kırsal bölgelerde önemli hizmet ve yatırımlarda bulunan Büyükşehir Belediyesi, hizmetlerin daha sağlıklı ve hızlı bir şekilde yapılması için mobilize araçlarının sayısını artırıyor. Bu amaçla saatte 120 ton sıcak asfalt üretebilen mobil asfalt plenti ile mobil mıcır yıkama makinesi alındı.

Her türlü donanıma sahip makineler için Büyükşehir Belediyesi önünde bir tören düzenlendi. Törene Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, AK Parti Malatya milletvekili Mustafa Şahin, AK Parti İl Başkanı Hakan Kahtalı, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Ercan Turan, Arapgir Belediye Başkanı Haluk Cömertoğlu, Doğanşehir Belediye Başkanı Vahap Küçük, Hekimhan Belediye Başkanı Aliseydi Millioğulları, Pütürge Belediye Başkanı Mehmet Polat, Kale Belediye Başkanı Cemal Akdemir, bazı meclis üyeleri, genel sekreter yardımcıları, daire başkanları, muhtarlar ve AK Parti teşkilat üyeleri katıldılar.

Törende kısa bir konuşma yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, yeni alınan iş makinelerinin Büyükşehir Belediyesinin hizmet kabiliyetini artıracağını söyledi.

Seyyar asfalt plenti projesinin Türkiye’de ilk öncüsünün Malatya Büyükşehir Belediyesinin olduğunu ifade eden Başkan Çakır, “İlk seyyar asfalt plentini 2014 yılında almıştık. O plentle ilçelerimizde çok önemli mesafeler kat ettik. Yeni alınan plentimiz saatte 120 ton sıcak asfalt üretebilecek kapasitede, mıcır yıkama makineside asfaltta kullanacağımız malzemeyi temizleyecek. Bu araçlarımızın bize maliyeti 2 milyon lira, 1 yılda yapacağımız hizmetlerle kendilerini amorti edecekler. Çünkü nakliye giderleri asfalt kadar maliyet tutuyor. Araçlarımız daha fazla üretim ve hizmet yapma imkanı sağlayacak. 2015 yılında 1200 kilometrenin üzerinde asfaltlama çalışması yaptık. Bu senede iyi noktadayız. 15 Temmuz süreci ve uzun tatillere rağmen şuana kadar 680 km. asfaltlama çalışması yaptık. Güz döneminde yapacağımız çalışmalarla bu yılda 1000 kilometrenin üzerinde asfaltlama çalışması yapmış olacağız. Yol noktasında güçle ve özverili bir ekibimiz var. Bir takım ruhu oluşmuş, hedefine koşan, iş üreten ekibimiz var. Ben ekibimizi yürekten kutluyor. İş kazaları noktasında gerekli önlemlerin alınması için dikkatli olmalarını istirham ediyorum” şeklinde konuştu.

Şahin: Büyükşehir Malatya genelinde güzel hizmetler üretiyor

Törende söz alan AK Parti Malatya Milletvekili Mustafa Şahin’de Büyükşehir sürecinin ardından Büyükşehir Belediyesinin Malatya genelinde devasa ve güzel hizmetler ürettiğini söyledi.

Sahada Büyükşehir ve ilçe belediyelerinin hizmet noktasında iyi izler bıraktığına değinen Şahin, “Bu izleri her yerde görmek gerçekten göğsümüzü kabartıyor. Çok kilometre yapan milletvekillerinden

biriyim. Geçen Doğanşehir’e gittik. Elbistan sınırına kadar 7-8 köyü gezdik. Arabamıza toz bulaşmadı. Buda devletimizin, hükümetimizin ve Büyükşehir Belediyelerimizin ne kadar iyi çalıştığını gösteriyor. Bunların daha fazlasını yapmak zorundayız. İlçelerimizin sorumluluğunda bulunan ara sokaklara da Büyükşehir Belediyemiz el atıyor. Burada 2 trilyondan fazla yatırım yapılmış. Buradaki asıl amaç kent merkezinden malzeme taşımadan yerinde üretilerek yapılacak işte yarı yarıya tasarruf sağlamaktır. Sıcak asfaltı sadece il merkezlerinde ve duble yollarda görüyorduk. Şimdi bütün ilçelerimizde her yerde görmeye başladık. Yapılan yollarda öyle küçük yollar değil, şimdi daha güvenli ve geniş yollarda yolculuk ediyoruz. Bu mobilize ekipler dağ köylerinde kaliteli hizmet üretecek. Ben Başkanımı ve bütün ekibi kutluyorum” dedi.

Törenin sonunda dualar edilerek yeni iş makineleri ilk iş yerleri olan Pütürge ve Doğanyol’a uğurlandı.


Bu haberler ilginizi çekebilir!
Yukarı Geri Ana Sayfa