• Konya Büyükşehir Belediyespor Kazanmaya Devam Ediyor
    Konya Büyükşehir Belediyespor Kazanmaya Devam Ediyor
  • Çankaya’da “Sporda Kadın Ve Eşitlik” Konuşuldu
    Çankaya’da “Sporda Kadın Ve Eşitlik” Konuşuldu
  • Semt Konaklarında Düzenlenen Masa Tenisi Turnuvası Büyük İlgi Gördü.
    Semt Konaklarında Düzenlenen Masa Tenisi Turnuvası Büyük İlgi Gördü.
  • Gençler Judo Türkiye Şampiyonası’na Damga Vurdu
    Gençler Judo Türkiye Şampiyonası’na Damga Vurdu
  • Aileler Arası Badminton Turnuvası Büyük Bir Heyecana Sahne Oldu
    Aileler Arası Badminton Turnuvası Büyük Bir Heyecana Sahne Oldu
  • Genç İş Adamı Eyüp Dilek’in Spora Yardımı Devam Ediyor..
    Genç İş Adamı Eyüp Dilek’in Spora Yardımı Devam Ediyor..
  • Genç Kaleci Süper Lig Takımlarının Radarında
    Genç Kaleci Süper Lig Takımlarının Radarında
  • Yeşilyurt Belediyesi Sömestir Futbol Turnuvası Sona Erdi
    Yeşilyurt Belediyesi Sömestir Futbol Turnuvası Sona Erdi
  • Mehmet Güneş Yeni Malatyaspor’dan Ayrıldığını Açıkladı
    Mehmet Güneş Yeni Malatyaspor’dan Ayrıldığını Açıkladı
  • Yeşilyurt Belediyesi Ödüllü ‘Sömestir Futbol Turnuvası’ Başladı
    Yeşilyurt Belediyesi Ödüllü ‘Sömestir Futbol Turnuvası’ Başladı
Bu Belirtiler Endometriozis Habercisi
Bu Belirtiler Endometriozis Habercisi

Her 10 kadından birinde görülüyor,En...

*CHP Malatya İl Örgütü’nden Ekrem İmamoğlu’na Destek Yürüyüşü*
*CHP Malatya İl Örgütü’nden Ekrem İmamoğlu’na Destek Yürüyüşü*

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem...

Ünlü Şarkıcı Svetlana Yamkova Türkiye’ye Geliyor
Ünlü Şarkıcı Svetlana Yamkova Türkiye’ye Geliyor

Ukraynalı ünlü şarkıcı Svetlana Yamkova...

Yakalanan Firari Şahıs Üzerinde Ruhsatsız Tabanca Ele Geçirildi
Yakalanan Firari Şahıs Üzerinde Ruhsatsız Tabanca Ele Geçirildi

Malatya’da kasten öldürme suçundan 10...

Ramazan Etkinlikleri’nde Harput İlahi Grubu Sahne Aldı
Ramazan Etkinlikleri’nde Harput İlahi Grubu Sahne Aldı

Elazığ Belediyesi’nin düzenlediği Ramazan Etkinlikleri’nde,...

Yeniden Doğuşun Ateşi: Nevruz
Yeniden Doğuşun Ateşi: Nevruz

Nevruz, sadece bir takvim yaprağının...

Malatya’da Park Halindeki Araçlarda Yangın Çıktı
Malatya’da Park Halindeki Araçlarda Yangın Çıktı

Yeşilyurt İlçesi Yakınca Mahallesi'nde Bulunan...

Havalanı Yolu Genişletiliyor
Havalanı Yolu Genişletiliyor

Havaalanı-Kağıt Fabrikası arasındaki 16 km’lik...

Bu Ülke
Bu Ülke

Bu...

İKİ VAKTİN NAMAZINI BİRLEŞTİREREK KILABİLİR MİYİZ
İKİ VAKTİN NAMAZINI BİRLEŞTİREREK KILABİLİR MİYİZ

İKİ VAKTİN NAMAZINI BİRLEŞTİREREK KILABİLİR...

Reşat Erdoğan’dan 5 Bin Kişilik İftar Yemeği
Reşat Erdoğan’dan 5 Bin Kişilik İftar Yemeği

Reşat Erdoğan’dan 5 Bin Kişilik...

Siyasette Unutulmayacak Olan İşte O Kareler
Siyasette Unutulmayacak Olan İşte O Kareler

Siyasette Unutulmayacak Olan İşte O...

Kim Yapıyor Bu Binaları
Kim Yapıyor Bu Binaları

Kim Yapıyor Bu...

Bu Evi Görenler Gözlerine İnanamıyor
Bu Evi Görenler Gözlerine İnanamıyor

Bu Evi Görenler Gözlerine...

Hipnotize Edici Yansımalar
Hipnotize Edici Yansımalar

Hipnotize Edici...

El Emeği, Göz Nuru Çalışmaların Sergisi Açıldı
El Emeği, Göz Nuru Çalışmaların Sergisi Açıldı

El Emeği, Göz Nuru Çalışmaların...

Facebook Like Box Kodunu Giriniz
Numan Kurtulmuş Malatya’da İftar Programına Katıldı
Numan Kurtulmuş Malatya’da İftar Programına Katıldı
Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, 7 Haziran seçimleri sonrasında milletin kendilerine bir mesaj verdiğini belirterek “Millet bize 'abdestinizi tazeleyin yolunuza devam edin' dedi” diye...
28 Haziran 2015 14:59
Font1 Font2 Font3 Font4

Ak Parti Malatya İl Başkanlığı’nda düzenlenen iftar programına Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş katıldı. Havuzbaşı restoranda düzenlenen iftar programında konuşan Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, 7 Haziran seçimlerinin milletin iradesi olduğunu belirterek “Biz sandıklarda kaybettiğimiz zaman oyunbozanlık yapanlardan değiliz. Biz bu milletin iradesine bu bidon kafalılar ne anlar’ diyerek karşı çıkanlardan değiliz. Biz bu milletin iradesine saygı gösteren insanlarız” dedi. Herkesin seçimden sonra milletin ne demek istediğini anlamaya çalıştığını ifade eden Kurtulmuş, “Bayram namazlarında sabah namazını kılarsınız ve bayram namazına kadar beklersiniz ya. O sırada bazılarının hafif içi geçer ve uyuklaya kalır. O zaman yanındaki dürter ve ‘hadi kalk bakalım bir abdestini tazele de gel bakalım’ der. İşte millet de bize dedi ki ‘abdestinizi tazeleyin yolunuza devam edin’ diye konuştu.

Kurtulmuş konuşmasına şöyle devam etti:

“Türkiye’nin demokratikleşmesi Türkiye’nin özgürleşmesi, bu milletin egemenliğinin kayıtsız şartsız sağlanması için çok iş yaptınız ama geride yapamadığınız bazı işler var. Bunları da yapmak için gidin iradenizi, abdestinizi tazeleyin yola devam edin mesajı verdi.

Millet bize dedi ki ekonomik olarak çok şey yaptınız kalkınma için çok iş yaptınız ama hala yapamadığınız şeyler var. Onları tamamlayın, onları yapmak içinde de ‘kalkın abdestinizi tazeleyin yolunuza devam edin’ dedi.

Millet bize dedi ki bu memleketin en önemli projelerinden biri olan, bu ülkede barışın ve kardeşliğin sağlanması projesi olan çözüm sürecini başarıyla tamamlayın. 30 yıldır süren bu terörü sona erdirin 40 bin insanın ölümüne neden olan bu meseleyi bitirin. Bu memlekette silahı topraklara gömün kardeşliği ilan edin. İradenizi tazeleyin ve yolunuza devam edin”

AK Parti’nin bundan sonra en büyük rakibinin kendisi olduğunu dile getiren Kurtulmuş, “Bu sonuç bize bunu gösterdi. Kimseye başkalarının yaptığı gibi efendim kedi trafoya girdi şöyle oldu böyle oldu. Mazeret üretmeden diyeceğiz ki bu sonuç böyleyse başımızın üstünde yeri var” şeklinde konuştu.

Seçim sonrası milletin kendilerini görevden almadığını sadece uyardığını belirten Kurtulmuş, “İnşallah en olumlu koalisyon çıkar. Millete abdestimizi tazeleyerek hizmet etme imkanı buluruz” diye konuştu. Koalisyonun kiminle yapılacağı tartışmalarına da değinen Kurtulmuş, “ Koalisyon şununla mı olur bununla mı olur? Şu partiyle de olur bu partiyle de olur. Biz koalisyon toto oynayacak değiliz. Biz bakanlık pazarlıkları üzerinden koalisyon kuracak telaşına kapılacak değiliz. Biz genel müdürlük pazarlıkları üzerinden koalisyon telaşına katılacak değiliz. Bizim bir hedefimiz var yeni Türkiye’yi inşa etmek istiyoruz. Bu eksikleri şimdi tek başına değil koalisyon ortağımızla beraber yapacağız. Eğer milletin hoşuna gidecek yeni Türkiye’yi kurabilecek bir koalisyon olursa yarım kalan yolumuza devam ederiz. Hayırlı hizmetler yaparız. Eğer olmadıysa da illa olacak diye bir zorlama yok. Tekrar seçime gideriz ve inşallah sizlerin oyları ile tek başına iktidara geliriz” diye konuştu.

Kurtulmuş’un konuşmasının ardından AK Parti İl Başkanı Hakan Kahtalı, Kurtulmuş’a Malatya kayısısı hediye etti.


İftar programına AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, Malatya Milletvekilleri Taha Özhan, Mustafa Şahin, Nurettin Yaşar, Bülent Tüfenkci, bir önceki dönem Milletvekili Cemal Akın, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, AK Partili Belediye Başkanları, meclis üyeleri ile çok sayıda partili katıldı.


Bu haberler ilginizi çekebilir!
Yukarı Geri Ana Sayfa