• Genç Kaleci Süper Lig Takımlarının Radarında
    Genç Kaleci Süper Lig Takımlarının Radarında
  • Yeşilyurt Belediyesi Sömestir Futbol Turnuvası Sona Erdi
    Yeşilyurt Belediyesi Sömestir Futbol Turnuvası Sona Erdi
  • Mehmet Güneş Yeni Malatyaspor’dan Ayrıldığını Açıkladı
    Mehmet Güneş Yeni Malatyaspor’dan Ayrıldığını Açıkladı
  • Yeşilyurt Belediyesi Ödüllü ‘Sömestir Futbol Turnuvası’ Başladı
    Yeşilyurt Belediyesi Ödüllü ‘Sömestir Futbol Turnuvası’ Başladı
  • Arapgirspor’da Selim Kaygusuz Rüzgarı: 4 Maçta 4 Galibiyet!
    Arapgirspor’da Selim Kaygusuz Rüzgarı: 4 Maçta 4 Galibiyet!
  • Cumhuriyet Kupası Futbol Turnuvası Heyecanlı ve Çekişmeli Maçlarla Sona Erdi
    Cumhuriyet Kupası Futbol Turnuvası Heyecanlı ve Çekişmeli Maçlarla Sona Erdi
  • Başkan Geçit, Şehrimizi Tüm Değerleriyle Birlikte Ayağa Kaldıracağız
    Başkan Geçit, Şehrimizi Tüm Değerleriyle Birlikte Ayağa Kaldıracağız
  • Yeşilyurt Belediyesi ‘Cumhuriyet Kupası Futbol Turnuvası’ Heyecanı Başladı
    Yeşilyurt Belediyesi ‘Cumhuriyet Kupası Futbol Turnuvası’ Heyecanı Başladı
  • Battalgazi’de 29 Ekim’e Özel Futsal Turnuvası Başladı
    Battalgazi’de 29 Ekim’e Özel Futsal Turnuvası Başladı
  • Taekwondo 3. Dönem Kuşak Sınavı Malatya Büyükşehir Belediyesi Ev Sahipliğinde Yapıldı
    Taekwondo 3. Dönem Kuşak Sınavı Malatya Büyükşehir Belediyesi Ev Sahipliğinde Yapıldı
Malatya Büyükşehir Belediyesi’nden Kar Temizliği Faaliyeti
Malatya Büyükşehir Belediyesi’nden Kar Temizliği Faaliyeti

Malatya Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri...

Malatya’da Geniş Kapsamlı Tarımsal Sulama Toplantısı
Malatya’da Geniş Kapsamlı Tarımsal Sulama Toplantısı

Malatya’da Geniş Kapsamlı Tarımsal Sulama...

Çamurlu Mahallesi’nde Karda Mahsur Kalan Araç Kurtarıldı
Çamurlu Mahallesi’nde Karda Mahsur Kalan Araç Kurtarıldı

Battalgazi Belediyesi ekipleri, yoğun kar...

CHP’li Heyetten Arguvan’a Ziyaret
CHP’li Heyetten Arguvan’a Ziyaret

6 Şubat depreminin yıldönümü için...

Ülkü Ocakları Sertifikalı Kurs Kayıtları Başladı
Ülkü Ocakları Sertifikalı Kurs Kayıtları Başladı

Geçtiğimiz günlerde Ülkü Ocakları Eğitim...

Yıkımın Ardında Umut Ve Dayanışma Söyleşisi Düzenlendi
Yıkımın Ardında Umut Ve Dayanışma Söyleşisi Düzenlendi

Malatya Turgut Özal Üniversitesinde depremden...

Kuru Göz Sendromu’na Karşı 6 Etkili Önlem!
Kuru Göz Sendromu’na Karşı 6 Etkili Önlem!

Dikkat! Bu hatalar ‘kuru göz’...

Malatya’da Kaçakçılar Yakalandı
Malatya’da Kaçakçılar Yakalandı

Malatya'da Kaçakçılar Yakalandı: 29 Bin...

Malatya Arapgir İlçesinde Dağ Keçisi Yaralı Halde Bulundu!
Malatya Arapgir İlçesinde Dağ Keçisi Yaralı Halde Bulundu!

Malatya'nın Arapgir ilçesinde yaralı halde...

Havalanı Yolu Genişletiliyor
Havalanı Yolu Genişletiliyor

Havaalanı-Kağıt Fabrikası arasındaki 16 km’lik...

Bu Ülke
Bu Ülke

Bu...

Reşat Erdoğan’dan 5 Bin Kişilik İftar Yemeği
Reşat Erdoğan’dan 5 Bin Kişilik İftar Yemeği

Reşat Erdoğan’dan 5 Bin Kişilik...

İKİ VAKTİN NAMAZINI BİRLEŞTİREREK KILABİLİR MİYİZ
İKİ VAKTİN NAMAZINI BİRLEŞTİREREK KILABİLİR MİYİZ

İKİ VAKTİN NAMAZINI BİRLEŞTİREREK KILABİLİR...

Siyasette Unutulmayacak Olan İşte O Kareler
Siyasette Unutulmayacak Olan İşte O Kareler

Siyasette Unutulmayacak Olan İşte O...

Kim Yapıyor Bu Binaları
Kim Yapıyor Bu Binaları

Kim Yapıyor Bu...

Bu Evi Görenler Gözlerine İnanamıyor
Bu Evi Görenler Gözlerine İnanamıyor

Bu Evi Görenler Gözlerine...

Hipnotize Edici Yansımalar
Hipnotize Edici Yansımalar

Hipnotize Edici...

El Emeği, Göz Nuru Çalışmaların Sergisi Açıldı
El Emeği, Göz Nuru Çalışmaların Sergisi Açıldı

El Emeği, Göz Nuru Çalışmaların...

Facebook Like Box Kodunu Giriniz
Vali Toprak, Sadakat Çok Önemlidir
Vali Toprak, Sadakat Çok Önemlidir
Vali Toprak, Sadakat Çok...
2 Ağustos 2016 12:22
Font1 Font2 Font3 Font4

Vali Toprak, Anadolu Ajansı (AA) tarafından hazırlanan “Dakika Dakika FETÖ’nün Darbe Girişimi” adlı kitabı, Valilik önünde Demokrasi nöbeti tutan vatandaşlara dağıttı.

Anadolu Ajansı tarafından hazırlanan darbe girişimi ve akabinde yaşanan tüm gelişmeleri, Ajans muhabirlerinin anlık haberleri ve fotoğraflarıyla kronolojik sıraya göre derlendiği “Dakika Dakika FETÖ’nün Darbe Girişimi” adlı kitap, Vali Toprak tarafından Anadolu Ajansı Malatya Şubesi çalışanlarının katkıları ile Valilik önünde Demokrasi nöbeti tutan vatandaşlara dağıtıldı.

Vali Toprak, Anadolu Ajansına “Dakika Dakika FETÖ’nün Darbe Girişimi” kitabının hazırlanması ve vatandaşların bilgilendirilmesi açısından yapmış olduğu çalışmadan dolayı teşekkür etti.

Vali Toprak, Darbe girişiminde yaşanılanların Anadolu Ajansı tarafından çok hızlı bir şekilde kitaplaştırdığını ve vatandaşlara iletildiğini belirterek, “Bugün burada hep birlikte kitaplarımızı vatandaşlarımıza dağıttık, hakikaten bunlar önemli. Onun için Anadolu Ajansımızın böylesi bir yayınla, derlediği haber, görüntü ve fotoğraflarla böylesi acıları geleceğe, kurumsal hafızaya aktarması önemlidir diye düşünüyoruz.” dedi.

Vali Toprak, bu tür kalkışmaların bir daha olmaması dilek ve temennisinde bulunarak “Tüm bu kalkışma, terörist ayaklanma ve asilikler karşısında milletimizin gücünü, milletimizin iradesinin gücünü gördüler. Ülkemizin Sayın Cumhurbaşkanımızdan, Başbakanımıza, illerimize kadar milletimizin kenetlenmesiyle ne gibi bir güç oluştuğunu ve Türkiye Cumhuriyeti Devletimizin sinir uçlarıyla oynayanların, ihanet etmek isteyenlerin nasıl bir tepkiyle karşılaşacaklarına dair hakikaten güzel bir çalışma olmuş.

Bu kitabın hazırlanmasına katkı sağlayan Anadolu Ajansı Genel Müdürlüğüne ve 15 Temmuz’un karşısında dimdik meydanlarda ayakta durarak, milletin iradesine hiç bir gücün, terörist varlığın ipotek koyamayacağına ilişkin burada izlediğimiz bu gücün karşısında milletimize şükranlarımı sunuyorum. Gelecek nesiller bu kitaptan çok güzel faydalanacak”.dedi.

Kitap dağıtımı sonrası, tarihi bir belge ve kaynak niteliğindeki eser hakkında vatandaşlarda olumlu görüşlerini dile getirerek kitabı hazırlayan Anadolu Ajansına ve kendilerine dağıtan Vali Toprak’a teşekkürlerini ilettiler.

Vali Toprak, yoğun ilgi ve sevgi gösteren, birlikte fotoğraf çektirmek isteyen vatandaşlar sebebi ile uzun süre alandan ayrılamadı.

Alandan ayrılarak Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ile birlikte Makamına geçen Vali Toprak, Valilik binası önünde bulunan ve herkes tarafından bilinen ve sevilen köpeği görünce bir açıklama yapmak durumunda kaldı. Vali Toprak, “Sadakat çok önemlidir.” diyerek köpeği gösterip “İşte bu sadakat, ülkeye sadakat, devlete sadakat, insanlara sadakat, birbirimize sadakat, birbirimize güveneceğiz.

Sadakatin örneği bu, ben her gün mesaime geldiğimde aracımı takip ederek ve koşarak bura ya kadar geliyor, bizde kendisini besliyoruz, benden önceki valilerimiz zamanında da böyleymiş, şimdi de böyle. Sadakat, beslendiği yuvaya ihanet etmemektir, en güzel örneği de budur” diyerek darbe girişiminde bulunanlara göndermelerde bulundu. Başkan Gürkan’da “Sadakat unsurunun örneğini görsün ve öğrensinler”.dedi.

Vali Toprak,“ Ülkenin içerisinde bulunup, her türlü imkândan faydalanıp ülkeyi başkalarına peşkeş çekecek ihanet başından, Amerika’daki den de bahsediyoruz. Onun uydu, piyon ve uyanlarından da bahsediyoruz, onun için sadakat bu.” diyerek vatandaşların alkışları arasında makamına geçti.


Bu haberler ilginizi çekebilir!
Yukarı Geri Ana Sayfa