• Erdal Doğaner Futbol Turnuvası’nda Şampiyon İl Jandarma Oldu
    Erdal Doğaner Futbol Turnuvası’nda Şampiyon İl Jandarma Oldu
  • Malatya’da Spor Tarihine Geçen Antrenör
    Malatya’da Spor Tarihine Geçen Antrenör
  • Boksta Malatya’nın Gururu Sedef Nergiz
    Boksta Malatya’nın Gururu Sedef Nergiz
  • U17 Türkiye Şampiyonu Elazığ İl Özel İdare Spor
    U17 Türkiye Şampiyonu Elazığ İl Özel İdare Spor
  • Hedefimiz Türkiye Şampiyonluğu
    Hedefimiz Türkiye Şampiyonluğu
  • Yeşilyurt Belediyesi Görme Engelliler Spor Kulübü Atletizm Takımından Büyük Başarı!
    Yeşilyurt Belediyesi Görme Engelliler Spor Kulübü Atletizm Takımından Büyük Başarı!
  • Futboldaki Başarısı Göz Dolduruyor
    Futboldaki Başarısı Göz Dolduruyor
  • İl Özel İdaresi Spor Kulübü U-16 Futbol Takımımız Kayseri’de
    İl Özel İdaresi Spor Kulübü U-16 Futbol Takımımız Kayseri’de
  • Depremzede Sporcu Eylül Aslan Şampiyon Oldu
    Depremzede Sporcu Eylül Aslan Şampiyon Oldu
  • Elazığ Belediyesporlu 3 Boksörümüz Çeyrek Finalde
    Elazığ Belediyesporlu 3 Boksörümüz Çeyrek Finalde
Yıldırım, CHP Hekimhan Belediye Başkan Aday Adayı Oldu
Yıldırım, CHP Hekimhan Belediye Başkan Aday Adayı Oldu

Hekimhan Cumhuriyet Halk Partisi Belediye...

Korepck Mahallesi’nin Açılış Töreni Gerçekleşti
Korepck Mahallesi’nin Açılış Töreni Gerçekleşti

Malatya Büyükşehir Belediyesi, 6 Şubat...

Yürürken Kolları Sallamamak Parkinson Hastalığı Belirtisi Olabilir
Yürürken Kolları Sallamamak Parkinson Hastalığı Belirtisi Olabilir

Gülümsemekten ağlamaya, çiğnemekten yutkunmaya, adım...

Vali Yazıcı’nın Eşi Hanife Yazıcı’dan Şehit Ailelerine Ziyaret
Vali Yazıcı’nın Eşi Hanife Yazıcı’dan Şehit Ailelerine Ziyaret

Vali Ersin Yazıcı’nın eşi Hanımefendi...

Başkan Güder’den Miniklere Farkındalık Oluşturacak Hediye Seti
Başkan Güder’den Miniklere Farkındalık Oluşturacak Hediye Seti

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder,...

Başkan Kılınç Gece Gündüz Demeden Vatandaşların Yanında
Başkan Kılınç Gece Gündüz Demeden Vatandaşların Yanında

Adıyaman’ın çok daha iyi yerlere...

Ekpss Kursiyerlerine Ek Kaynak Kitapları Dağıtıldı
Ekpss Kursiyerlerine Ek Kaynak Kitapları Dağıtıldı

Vali Ersin Yazıcı ve Büyükşehir...

Ebeveynlere Eğitim Semineri Verildi
Ebeveynlere Eğitim Semineri Verildi

Malatya Büyükşehir Belediyesi Kültür ve...

Havalanı Yolu Genişletiliyor
Havalanı Yolu Genişletiliyor

Havaalanı-Kağıt Fabrikası arasındaki 16 km’lik...

Bu Ülke
Bu Ülke

Bu...

Reşat Erdoğan’dan 5 Bin Kişilik İftar Yemeği
Reşat Erdoğan’dan 5 Bin Kişilik İftar Yemeği

Reşat Erdoğan’dan 5 Bin Kişilik...

İKİ VAKTİN NAMAZINI BİRLEŞTİREREK KILABİLİR MİYİZ
İKİ VAKTİN NAMAZINI BİRLEŞTİREREK KILABİLİR MİYİZ

İKİ VAKTİN NAMAZINI BİRLEŞTİREREK KILABİLİR...

Siyasette Unutulmayacak Olan İşte O Kareler
Siyasette Unutulmayacak Olan İşte O Kareler

Siyasette Unutulmayacak Olan İşte O...

Kim Yapıyor Bu Binaları
Kim Yapıyor Bu Binaları

Kim Yapıyor Bu...

Hipnotize Edici Yansımalar
Hipnotize Edici Yansımalar

Hipnotize Edici...

Bu Evi Görenler Gözlerine İnanamıyor
Bu Evi Görenler Gözlerine İnanamıyor

Bu Evi Görenler Gözlerine...

El Emeği, Göz Nuru Çalışmaların Sergisi Açıldı
El Emeği, Göz Nuru Çalışmaların Sergisi Açıldı

El Emeği, Göz Nuru Çalışmaların...

Facebook Like Box Kodunu Giriniz
Yeşilkonak Eğitim Merkezi Öğretmenlerine Hizmet İçi Eğitim Semineri
Yeşilkonak Eğitim Merkezi Öğretmenlerine Hizmet İçi Eğitim Semineri
Yeşilkonak Eğitim Merkezi Öğretmenlerine Hizmet İçi Eğitim...
5 Eylül 2016 17:54
Font1 Font2 Font3 Font4
Spread the love

“Yeşilkonak’lardaki Eğitim Kalitesi Her Geçen Yıl Yükseliyor”

Yeşilyurt Belediyesi, Yeşilkonak’larda görev yapan öğretmenlere yönelik 2016-2017 yılı Hizmet İçi Eğitim Semineri başlattı. Açılış toplantısına konuşan Başkan Yardımcısı Şahin, “Ülkemizin geleceğini ancak eğitimle şekillendirebiliriz. Yaşadığımız toprakların daha ileri düzeye ulaşması eğitimden geçmektedir” dedi.

Yeşilyurt Belediyesinin kültürel ve sanatsal hizmetleri tek çatı altında topladığı Çırmıktı, Gündüzbey, Şahnahan, Topsöğüt ve Dilek Yeşilkonaklarda görev yapan 29 idareci ve öğretmenin katıldığı eğitim semineri altı gün sürecek.

Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından organize edilen “Hizmet İçi Eğitim Semineri” çerçevesinde 2016 yılında gerçekleşen eğitimlerin değerlendirmesi, 2016-2017 yılı Eğitim-Öğretim döneminin müfredatı belirlenecek. Uzman eğitmenler tarafından verilecek seminer kapsamında dersler sırasında okutulacak yayınların içerikleri ve tanıtımlarının yanı sıra ‘Çocuk ve Özyapı’ ile ‘Sınıf Yönetiminde Altın İpuçları” konularında eğitimler verilecek.

2016-2017 Yılı Akademik takviminin de ele alınacağı seminer kapsamında düzenlenecek zümre çalışmalarında ders müfredatında yer alacak konular ile temel işleyiş üzerine görüş alışverişi yapılacak. 5-9 Eylül 2016 Tarihleri arasında gerçekleşecek seminerin bitiminde kursiyerlere katılım belgeleri takdim edilecek.

ŞAHİN, “EĞİTİM SEMİNERLERİ, YEŞİL KONAK’LARIN EĞİTİM KALİTESİNİ ARTIRIYOR”

Esma Biltaci Kültür ve Sanat Merkezi toplantı salonunda gerçekleşen Hizmet İçi Eğitim Seminerinin açılışında konuşan Yeşilyurt Belediye Başkan Yardımcısı Haydar Şahin, Yeşilkonak’lardaki eğitim kalitesini daha yukarıya taşımak için düzenlenen eğitim seminerlerinde önemli konuların değerlendirme kapsamına alınacağını söyledi.

Altı gün sürecek eğitim semineri çerçevesinde alanında uzman bilgili ve deneyimli eğitmenler tarafından eğitimler verileceğini ifade eden Başkan Yardımcısı Şahin, “Yeşil konaklarımızda verilen eğitim kalitesinin her geçen yükselmesinin başlıca sebebi; hizmet içi eğitim seminerleridir. Seminerde geçen dönemin değerlendirmesinin yanı sıra bu yıl ki işlenecek ders müfredatı belirlenecek. Öğrencilerimize ve çocuklarımıza daha fazla nasıl fayda sağlayabiliriz, bunun değerlendirilmesi yapılacak. Çocuklarımızın kültürel yönden gelişmeleri, sosyal ilişkilerini kuvvetlendirmeleri ve bilgilerini artırma aşamasında vereceğimiz eğitimlerle katkı sağlayacağız. Özellikle ortaokul öğrencilerine yönelik TEOG sınavına hazırlanan öğrencilerimize katkıda bulunmak için bölgemizde bulunan okullarımızla işbirliği içerisindeyiz” dedi.

ŞAHİN “ÜLKEMİZİN GELECEĞİNİ EĞİTİMLE ŞEKİLLENDİREBİLİRİZ”

Eğitimin toplumlar ve ülkeler için ne kadar önem arz ettiğinin bilinci içerisinde hareket ettiklerini sözlerine ekleyen Başkan Yardımcısı Şahin, “Bizler eğitim, öğretim ve yeniliklere hayatın içinde önemli

alanlar bırakan bir medeniyetin torunlarıyız. Kuran-ı Kerim’de yer alan ayetler, Hz. Muhammed ( SAV )’in Hadis-i Şerifleri, İslami fikir adamlarının ve ülkemizde yetişmiş değerli düşünce adamlarının bize kadar gelen kültürel ve eğitim mirasları bunların en açık örnekleridir. Bir ülkenin geleceğini yenilemek ve onarmak eğitimden geçmektedir. Ülkemizin geleceğini ancak eğitimle şekillendirebiliriz. Yaşadığımız toprakların daha ileri düzeye ulaşması eğitimden geçmektedir. Yeşilyurt Belediyesi olarak da eğitime her zaman sınırsız destek veriyoruz.”şeklinde konuştu.

“BİZE EMANET EDİLEN ÇOCUKLARIMIZA EN İYİ EĞİTİMİ VERMEK İÇİN GAYRET EDİYORUZ”

Yeşilyurt Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Muaz İçen konuşmasında yeni eğitim-öğretim yılının hayırlı olması temennisinde bulunarak, “Yeşilkonak Eğitim Merkezlerinde bu yıl üçüncü yılımız olacak. Bazı eğitimci arkadaşlarımızla ilk günden beri devam ediyoruz, bazı arkadaşlarımız aramıza yeni katıldılar. Geride bıraktığımız dönemlerde çok yoğun faaliyetlerde bulunduk. 2016-2017 Eğitim-Öğretim yılında da yine aynı yoğunluk bizi bekliyor. İdaricilerimizin ve eğitimcilerin fedakâr ve gayretli çalışmalarını yeni dönemde de bekliyoruz. Bize emanet edilen çocuklarımıza en iyi şekilde eğitim vermek hepimizin asli görevidir. Şimdiden tüm çalışmalarınızda başarılar diliyorum” dedi.


Bu haberler ilginizi çekebilir!
Yukarı Geri Ana Sayfa