Saadet Lideri Karamollaoğlu, İslam Dünyasında Yaşanan Son Gelişmeleri Değerlendirdi5.679 views izlendi
Büyükşehir Selahattin Alpay’ın Albümünü Yayınladı5.488 views izlendi
Büyükşehir Karagöz’de Yol Genişletme Çalışmasını Tamamladı4.520 views izlendi
Gümrük Muhafaza Gemi Arama Timlerinden Uyuşturucu Operasyonu4.263 views izlendi
Diriliş Ertuğrul Jenerik4.015 views izlendi
Büyükşehir Muhtarlara Bank Dağıttı3.875 views izlendi
Gümrük ve Ticaret Bakanlığı İzmit Gümrük Muhafaza Kaçakçılık ve İstihbarat Müdürlüğüne bağlı Gemi Arama Timleri, Ekvador’dan gelen Singapur bayraklı bir gemide yaptıkları aramada 600 bin TL değerinde kokain ele geçirdi.
Gümrükler Muhafaza Genel Müdürlüğünün deniz yoluyla yapılan kokain kaçakçılığı ile mücadele çalışmaları kapsamında, Güney ve Orta Amerika’dan gelen tüm gemiler, ilk kez AB destekli bir eşleştirme projesi kapsamında oluşturulan ve halihazırda sekiz farklı operasyon bölgesinde faaliyet gösteren Gümrük Muhafaza Gemi Arama Timlerince detaylı olarak aranıyor. Gemide bulunan konteynerler ise başta X-Ray’ler olmak üzere son teknoloji ekipmanlarla kapsamlı bir kontrolden geçiriliyor.
Bu kapsamda, Gümrük Muhafaza Ekiplerince İzmit Limanı’nda yürütülen son uyuşturucu operasyonunda 3 kilo 135 gram kokain ele geçirildi. 24.05.2017 tarihinde saat 10.00 sularında İzmit Limanı’na yanaşan Ekvador çıkışlı Singapur bayraklı bir geminin narkotik dedektör köpeklerinin de katkısı ile yaşam mahalli, genel alanı ve makine dairesi İzmit Gemi Arama Ekibi tarafından detaylı olarak arandı.
GEMİ DİREĞİNE GİZLENEN KOKAİN GEMİ ARAMA EKİBİNCE BULUNDU
Yapılan kontrol sırasında, geminin baş direği içerisine gizlenmiş çöp torbalarına sarılı, ayakkabı tabanı şeklinde preslenmiş şüpheli paketler görüldü. Narkotik dedektör köpekler Astor, Zeyna ve Porsuk’un da yoğun tepki verdiği paketlerin açılması sonucu paketlerin içerisinde toz formundaki beyaz renkli madde ele geçirildi. Narkotik madde tespit cihazları ile yapılan analizde maddenin uyuşturucu maddelerden kokain olduğu tespit edildi. Ekiplerin titiz çalışmaları sonucunda ele geçirilen 3 kilo 135 gram kokainin piyasa değerinin 600 bin TL olduğu bildirildi. Olay sonucunda gözaltına alınan 4 şahıs Başsavcılığa sevk edilirken suçun bağlantılarının ortaya çıkartılması için soruşturma başlatıldı.
Bülten / Gümrük ve Ticaret Bakanlığı
Yeşiltepe’de Depo Yangını Paniğe Neden Oldu998 views izlendi
Malatya Merkezli DEAŞ Operasyonu: 9 Şüpheli Gözaltında894 views izlendi
Doğanşehir’de Feci Kaza: 3 Kişi Hayatını Kaybetti789 views izlendi
Malatya’da Zehir Tacirlerine Geçit Yok: Otobüste Dev Operasyon!1.230 views izlendi
Malatya Tecde’de Feci Kaza: 3 Yaralı1.215 views izlendi
Trafikte Araca Verilen Zarara 180 Bin TL Ceza1.484 views izlendi
Malatya’da Uyuşturucu Operasyonu1.491 views izlendi
Malatya’da Uyuşturucuya Sıfır Tolerans1.143 views izlendi
Malatya’da Tefeci Operasyonu: 3 Tutuklama1.172 views izlendi
Malatya’da Ruhsatsız Silah Operasyonu: 6 Silah ve 217 Fişek Ele Geçirildi653 views izlendi