• Battalgazi Belediyespor’da Yeni Dönem Başladı
    Battalgazi Belediyespor’da Yeni Dönem Başladı
  • 3 Bin 670 Çocuk Karatay Yaz Spor Okulları’nda Buluştu
    3 Bin 670 Çocuk Karatay Yaz Spor Okulları’nda Buluştu
  • Malatya Büyükşehir Belediyespor’dan 3 Sporcu A Milli Takım Yolunda
    Malatya Büyükşehir Belediyespor’dan 3 Sporcu A Milli Takım Yolunda
  • Yeşilyurt’ta Yaz Spor Okulları ve Spor Akademisi Coşkuyla Açıldı
    Yeşilyurt’ta Yaz Spor Okulları ve Spor Akademisi Coşkuyla Açıldı
  • Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er’den Malatya’ya Müjde
    Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er’den Malatya’ya Müjde
  • U12 Basketbol Takımı Konya Şampiyon Oldu
    U12 Basketbol Takımı Konya Şampiyon Oldu
  • Battalgazi Belediyespor Yarı Finalde Avantajı Kaptı
    Battalgazi Belediyespor Yarı Finalde Avantajı Kaptı
  • Battalgazi Belediyespor Şampiyonluk Yolunda
    Battalgazi Belediyespor Şampiyonluk Yolunda
  • Basketbol Turnuvasında Dostluk ve Rekabet Bir Arada Yaşandı
    Basketbol Turnuvasında Dostluk ve Rekabet Bir Arada Yaşandı
  • Mini Dünya Kupası’nda Kardeşlik Kazandı
    Mini Dünya Kupası’nda Kardeşlik Kazandı
Battalgazi Belediyespor’da Yeni Dönem Başladı
Battalgazi Belediyespor’da Yeni Dönem Başladı

Battalgazi Belediyespor Kulübü'nün Olağanüstü Genel...

3 Bin 670 Çocuk Karatay Yaz Spor Okulları’nda Buluştu
3 Bin 670 Çocuk Karatay Yaz Spor Okulları’nda Buluştu

Karatay Yaz Spor Okulları Kapılarını...

Bakan Işıkhan’dan Büyükşehir Belediyesi’ne Ziyaret
Bakan Işıkhan’dan Büyükşehir Belediyesi’ne Ziyaret

Başkan Er, "Büyükşehir Belediyesi olarak...

Battalgazi’de Her Yaşa Yönelik Yaz Etkinlikleri
Battalgazi’de Her Yaşa Yönelik Yaz Etkinlikleri

Battalgazi Belediyesi, ilçede sürdürdüğü altyapı...

Didem Aksu: “Oyunculuk Değil, Oyunculuğa Giden Yol Zor!”
Didem Aksu: “Oyunculuk Değil, Oyunculuğa Giden Yol Zor!”

Başarılı oyuncu Didem Aksu, oyunculuk...

Başkan Geçit, Kuyulu Mahallesi’ndeki Yatırımları Yerinde İnceledi
Başkan Geçit, Kuyulu Mahallesi’ndeki Yatırımları Yerinde İnceledi

"Çocuklarımıza güvenli, huzurlu ve modern...

Havalanı Yolu Genişletiliyor
Havalanı Yolu Genişletiliyor

Havaalanı-Kağıt Fabrikası arasındaki 16 km’lik...

Adıyaman’ın ‘Kırmızı Altın’ Mesaisi Başladı
Adıyaman’ın ‘Kırmızı Altın’ Mesaisi Başladı

Güneydoğu Anadolu Bölgesi’nin bereketli topraklarına...

Bu Ülke
Bu Ülke

Bu...

Reşat Erdoğan’dan 5 Bin Kişilik İftar Yemeği
Reşat Erdoğan’dan 5 Bin Kişilik İftar Yemeği

Reşat Erdoğan’dan 5 Bin Kişilik...

Siyasette Unutulmayacak Olan İşte O Kareler
Siyasette Unutulmayacak Olan İşte O Kareler

Siyasette Unutulmayacak Olan İşte O...

Kim Yapıyor Bu Binaları
Kim Yapıyor Bu Binaları

Kim Yapıyor Bu...

Hipnotize Edici Yansımalar
Hipnotize Edici Yansımalar

Hipnotize Edici...

Bu Evi Görenler Gözlerine İnanamıyor
Bu Evi Görenler Gözlerine İnanamıyor

Bu Evi Görenler Gözlerine...

El Emeği, Göz Nuru Çalışmaların Sergisi Açıldı
El Emeği, Göz Nuru Çalışmaların Sergisi Açıldı

El Emeği, Göz Nuru Çalışmaların...

Facebook Like Box Kodunu Giriniz
Nikah Tamam, “Milli İrade” Nöbetine Devam
Nikah Tamam, “Milli İrade” Nöbetine Devam
Nikah Tamam, “Milli İrade” Nöbetine...
21 Temmuz 2016 15:18
Font1 Font2 Font3 Font4

KADER-YUNUS EMRE SAVAŞ ÇİFTİ ‘ÖNCE VATAN’ BİLİNCİYLE HAYATLARINI BİRLEŞTİRDİ

Nikah Tamam, “Milli İrade” Nöbetine Devam

Malatya’da yoğun bir katılım altında devam eden “Milli İradeye Sahip Çıkma” gösterileri ilginç anlara sahne oluyor. Hayatlarını ‘Önce Vatan” bilinciyle birleştiren Kader-Yunus Emre Savaş çifti, nikah töreninden hemen sonra Malatya Valiliği önündeki alana gelerek gösterilerdeki yerlerini aldılar.

Darbe teşebbüsünü engellemek adına 15 Temmuz Cuma gününden itibaren meydanları terk etmeyen 7’den 70’e tüm Malatyalıların yoğun ilgi gösterdiği “Demokrasi” ve Milli İradeye Sahip Çıkma” nöbetinin ne kadar önemli olduğu nikahları kıyılır kıyılmaz alana koşan bir çiftin örnek alınacak davranışıyla bir kez daha ortaya çıktı.

Yeşilyurt Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğü personellerinden Yunus Emre Savaş, hayatını Kader Akbaba ile birleştirdi. Genç çift, Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat tarafından kıyılan nikahın hemen ardından, Hükümet Meydanı önündeki gösterilere katıldılar.

‘Tek Yürek, Cesur Malatya’, ‘Bu Toprak Bizim Toprağımız, Bu Vatan Bizim Vatanımız, Bu Şanlı Bayrak Bizim Bayrağımızdır” pankartıyla geldikleri alanda alkışlar altında platforma çıkan gelin ve damat, darbe girişimine karşı tek yürek ve tek ses olan Malatyalılar tarafından uzun süre alkışlandı. Yoğun ilgi altında sahneye çıkan Kader-Yunus Emre Savaş çiftininin heyecanlı oldukları gözlendi.

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, AK Parti İl Başkanı Hakan Kahtalı, Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan başta olmak üzere platformda bulunanlar tarafından tebrik edilen Kader-Yunus Emre Savaş çifti, alanda bulunan vatandaşları selamladılar.

BAŞKAN POLAT, “GENÇ ÇİFTİMİZİN BU DAVRANIŞINI TAKDİR EDİYORUM”

Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, Milli İradenin sahiplenmesi adına örnek alınacak bir davranış sergileyen Kader- Yunus Emre Savaş çiftine bir ömür boyu mutluluklar diledi.

Türkiye çapında devam eden ‘Demokrasi’ ve ‘Milli İradeyi Sahiplenme’ gösterilerinin Türkiye’nin bağımsızlığı ve hürriyeti açısından büyük önem taşıdığına vurgu yapan Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, “ Ülkemiz çok kritik günlerden geçmektedir, tüm vatandaşlarımızın ortak tepkisiyle gözü dönmüş, insanlıktan çıkmış, ülkeyi iç karışıklığa sürüklemek isteyen hainlerin planları bozuldu.Altıncı gününü yaşadığımız “Milli İrade” nöbetinin ülkenin geleceği açısından ne kadar önemli olduğunu işte bu genç çiftimizin örnek alınacak davranışıyla görmekteyiz. Mesai saatleri içerisinde işimizi en güzel ve layıkıyla yaparken akşamları da nöbete devam ediyoruz. Belediye personellerimizden olan Yunus Emre kardeşimiz, hayatını Kader Akbaba kızımızla birleşti. Bugün onların nikahlarını kıydık.Birlikte mesai yaptığımız kardeşlerime ‘gündüzleri işimize bakacağız, akşamda nöbete devam edeceğiz” dedim, bu çiftimizde ‘nikahımızdan sonra alana geleceğiz ve nöbete devam edeceğiz’ diyerek takdir edilecek bir davranış sergilediler. Genç çiftlerimize bir ömür boyu mutluluklar diliyorum.Hayat boyu direnen, haktan ve adaletten yana olmalarını temenni ediyorum. Allah hayırlı ve mübarek etsin”dedi.

KINA ÖRTÜSÜNDEKİ ‘ÖNCE VATAN’ YAZISI BÜYÜK ALKIŞ ALDI

Yunus Emre Savaş’ın omuzundaki ‘kına örtüsünde” büyük harflerle yazılan ‘ Önce Vatan” yazısı ise dikkatlerden kaçmazken, platformda bulunan protokol üyeleri genç çiftleri kutladılar.

Vatandaşların büyük alkışları altında platformdan inen Kader-Yunus Emre Savaş çifti daha sonra alandaki yerlerini alarak “Milli İrade” Nöbetine devam ettiler.

“ALLAH ONLARI ISLAH ETSİN”

Hayatlarının en mutlu gününde “Milli İrade” nöbetine devam eden Kader-Yunus Emre Savaş Çifti, “ Herşey güzel vatanımız ve bayrağımız için, bizde nikahımızı kıydık, bu ülkeyi seven her vatandaş gibi elimize Türk Bayrağını alarak alana koştuk. Hiç kimse bizim kardeşliğimizi ve birliğimizi bozamaz. Darbeye kesinlikle hayır diyoruz. Allah bunu yapanları ıslah etsin.İdam istiyoruz, idam” diye konuştular.

 


Bu haberler ilginizi çekebilir!
Yukarı Geri Ana Sayfa