• Futsalda Şampiyon Elazığ Belediyespor: Hedef Malatya!
    Futsalda Şampiyon Elazığ Belediyespor: Hedef Malatya!
  • Karatay Belediyespor Potada Yoluna Kayıpsız Devam Ediyor
    Karatay Belediyespor Potada Yoluna Kayıpsız Devam Ediyor
  • Elazığ Belediyespor Kadın Voleybol Takımı’ndan Net Galibiyet!
    Elazığ Belediyespor Kadın Voleybol Takımı’ndan Net Galibiyet!
  • Sivas Belediyesi’nden Amatör Spora Dev Destek…
    Sivas Belediyesi’nden Amatör Spora Dev Destek…
  • 21. Uluslararası Turgut Özal Karakucak Güreşleri Büyük Bir Coşkuya Sahne Oldu
    21. Uluslararası Turgut Özal Karakucak Güreşleri Büyük Bir Coşkuya Sahne Oldu
  • 21. Uluslararası Turgut Özal Karakucak Güreşleri İçin Geri Sayım Başladı
    21. Uluslararası Turgut Özal Karakucak Güreşleri İçin Geri Sayım Başladı
  • Genç Sporcular Kupayı Çankaya’ya Getirdi
    Genç Sporcular Kupayı Çankaya’ya Getirdi
  • Çocuk Futbolunun Buluşma Noktası Junior World Cup Antalya (JWCA) 3. Yılında 300 Takımı Ağırlayacak
    Çocuk Futbolunun Buluşma Noktası Junior World Cup Antalya (JWCA) 3. Yılında 300 Takımı Ağırlayacak
  • Malatya’nın Geleceğine 43 Yeni Spor Ve Gençlik Yatırımı
    Malatya’nın Geleceğine 43 Yeni Spor Ve Gençlik Yatırımı
  • Haltercilerden Çifte Başarı
    Haltercilerden Çifte Başarı
Malatya 12. Kitap Fuarı Görkemli Törenle Kapılarını Açtı
Malatya 12. Kitap Fuarı Görkemli Törenle Kapılarını Açtı

12’nci Malatya Kitap Fuarı Açılış...

Yeşilyurt’un Okullarında Tiyatro ve Sanat Coşkusu Yaşanıyor
Yeşilyurt’un Okullarında Tiyatro ve Sanat Coşkusu Yaşanıyor

Yeşilyurt Belediyesinin okullarda düzenlediği tiyatro...

Başkan Geçit: “Taleplere Hızlı Ve Pratik Çözümler Üretiyoruz”
Başkan Geçit: “Taleplere Hızlı Ve Pratik Çözümler Üretiyoruz”

Yeşilyurt Belediyesinin “Vatandaş Soruyor, Başkan...

Malatya’ya Yeni Spor Yatırımları İçin Protokol Hazırlığı
Malatya’ya Yeni Spor Yatırımları İçin Protokol Hazırlığı

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sami...

Tarih ve El Sanatları Harput Cam Seyir Terası’nda Buluştu
Tarih ve El Sanatları Harput Cam Seyir Terası’nda Buluştu

Elazığ Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren...

Burhan Kılıç’tan Azerbaycan’a Sert Tepki
Burhan Kılıç’tan Azerbaycan’a Sert Tepki

“Fatih Erbakan’ın Yanında Omuz Omuza...

Yerli Tohum Bilincini Gelecek Nesillere Aktarıyoruz
Yerli Tohum Bilincini Gelecek Nesillere Aktarıyoruz

Yeşilyurt Belediyesi, minik öğrencilerde yerli...

12. Malatya Kitap Fuarı’na Ulaşım Ücretsiz Olacak
12. Malatya Kitap Fuarı’na Ulaşım Ücretsiz Olacak

Malatya Büyükşehir Belediyesi ve Malatya...

Havalanı Yolu Genişletiliyor
Havalanı Yolu Genişletiliyor

Havaalanı-Kağıt Fabrikası arasındaki 16 km’lik...

Adıyaman’ın ‘Kırmızı Altın’ Mesaisi Başladı
Adıyaman’ın ‘Kırmızı Altın’ Mesaisi Başladı

Güneydoğu Anadolu Bölgesi’nin bereketli topraklarına...

Reşat Erdoğan’dan 5 Bin Kişilik İftar Yemeği
Reşat Erdoğan’dan 5 Bin Kişilik İftar Yemeği

Reşat Erdoğan’dan 5 Bin Kişilik...

Siyasette Unutulmayacak Olan İşte O Kareler
Siyasette Unutulmayacak Olan İşte O Kareler

Siyasette Unutulmayacak Olan İşte O...

Kim Yapıyor Bu Binaları
Kim Yapıyor Bu Binaları

Kim Yapıyor Bu...

Hipnotize Edici Yansımalar
Hipnotize Edici Yansımalar

Hipnotize Edici...

Bu Evi Görenler Gözlerine İnanamıyor
Bu Evi Görenler Gözlerine İnanamıyor

Bu Evi Görenler Gözlerine...

El Emeği, Göz Nuru Çalışmaların Sergisi Açıldı
El Emeği, Göz Nuru Çalışmaların Sergisi Açıldı

El Emeği, Göz Nuru Çalışmaların...

Facebook Like Box Kodunu Giriniz
Polat,Mahallelerimizi Güzel ve Kalıcı Hizmetlerle Yeniliyoruz
Polat,Mahallelerimizi Güzel ve Kalıcı Hizmetlerle Yeniliyoruz
Polat,Mahallelerimizi Güzel ve Kalıcı Hizmetlerle...
25 Ağustos 2016 15:22
Font1 Font2 Font3 Font4
Salköprü Mahallesinde devam eden çalışmaları yerinde inceleyerek, yetkililerden bilgi alan Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat ve AK Parti Malatya Milletvekili Mustafa Şahin vatandaşlar ve esnaflar tarafından verilen kahvaltı programına katıldı.
Yeşilyurt Belediyesinin mahallelerine yaptığı ciddi hizmetlerden ötürü teşekkürlerini sunan Salköprü Mahalle Muhtarı Mehmet Dönmez, Yeşilyurt Belediyesi’nin hizmetlerinden çok memnun olduklarını belirterek, hayata geçen hizmetlerle mahallenin ciddi şekilde değişime uğradığını ifade etti. Dönmez, “Mahallemizde uzun zamandır sıkıntılar vardı, su problemi nasıl çözüme kavuştuysa Asfalt, Telekom, Elektrik sıkıntıları da bitecektir. Mahallemiz yol ve kaldırım çalışmalarıyla daha güzel bir konuma ulaşacak. Davetimize katılıp bizleri onurlandıran Milletvekilimiz Mustafa Şahin’e ve Belediye Başkanımız Hacı Uğur Polat’a teşekkür ediyoruz” dedi.
BAŞKAN POLAT, “TÜM MAHALLELERİMİZİ DEĞİŞİM VE DÖNÜŞÜM ÇALIŞMALARIYLA YENİLİYORUZ”
Kahvaltı programından dolayı teşekkürlerini sunan Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat , “Bizi böylesine güzel bir programda ağırladığınız için hepinize teşekkür ediyorum. Zaten yapmamız gereken bir görev nedeniyle halkımızın teşekkürlerini bu şekilde ikramlarla göstermesi onların nezaketinden kaynaklanıyor. Salköprü ve Çavuşoğlu mahallelerinde göreve geldiğimiz günden beri en fazla su ile ilgili talepler aldık. İkinci ve üçüncü katlara suyun çıkmasında ciddi sorunlar vardı, özellikle bayanlarımızın istekleri bu konu ile ilgiliydi. Birçok araştırma ve inceleme sonucunda şebekenin baştan aşağıya yenilenmesine karar verildi. Büyükşehir Belediyemize bağlı MASKİ buranın şebekesini tamamen yeniledi. Bizlerde alt yapı çalışmalarının tamamlanmasından sonra üst yapıyla ilgili çalışmalara öncelik tanıdık. Yolların asfaltlanması başta olmak üzere diğer eksiklikleri kısa sürede gidermek için çaba sarf ediyoruz. Belediyemize bağlı tüm mahallelerimizi değişim ve dönüşüm çalışmalarıyla baştan aşağıya yeniliyoruz” diye konuştu.
MİLLETVEKİLİ ŞAHİN, “BELEDİYE BAŞKANLARIMIZ TARİH YAZIYOR”
Belediye Başkanlarının verimli ve kalıcı hizmetlerle adeta tarih yazdığını ifade eden AK Parti Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, “AK Partinin en önemli devrimlerinden bir tanesi yerinde yönetimler yasasını uygulamaya koymasıdır. Yerel yönetimlere çok fazla değer veren bir anlayışa sahibiz. İşte bu hizmetlerde bu yasa neticesinde yerel yönetimlerin sahaya yansımasıdır. Daha önceden yerel bir yönetim Ankara’nın desteği olmadan hizmet yapamazken şu anda her Belediye kendi bölgesinin tabiri caiz ise en yetkili organları sıfatıyla ister alt yapı ister üst yapıyla ilgili kaliteli hizmetleri hayata geçirmektedir. Malatya Büyükşehir Belediyemiz başta olmak üzere Yeşilyurt, Battalgazi ve diğer Belediyelerimiz gerçekten faydalı hizmetler üretiyorlar. Yeşilyurt Belediye Başkanımız da bizler ne zaman gelsek hemen davet ediyor bizlerde hizmetleri yerinde takip ediyoruz” dedi.
MİLLETVEKİLİ ŞAHİN, “AK PARTİ İKTİDARIYLA YEREL YÖNETİMLER GÜÇLENDİ”
Malatya’da temizlik başta olmak üzere diğer hizmetlerin başarıyla yürütüldüğüne dikkat çeken Milletvekili Şahin, “AK Parti iktidara gelmeden önce başta metropol kentler olmak üzere bir çok
kentimizde çöp yığınları görüyorduk. Halkımız içme sularını bidonlarla evlerine taşıyarak ihtiyaçlarını gideriyordu, haftada bir gün su geliyordu. AK Partinin Kurucu Genel Başkanı, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan yerel yönetimler noktasında yapılan birçok yeniliklerin altına imza atmıştır. İstanbul başta olmak üzere ülke genelinde AK Parti iktidarıyla birlikte yerel hizmetler açısında daha kaliteli çalışmaları halkımızla buluşturduk. Malatya’da bu yansımaları fazlasıyla görmekteyiz. 2014 yılında Büyükşehir statüsüne kavuşan ilimizde de hamdolsun beklenen başarılı hizmetlerin her gün bir yenisini daha görmekteyiz. Başlatılan çalışmaların meyvelerini topluyoruz. Salköprü ve Çavuşoğlu mahallelerinde su ile ilgili sıkıntılar vardı, Büyükşehir Belediyemiz bu bölgelere yönelik başlattığı hizmetler kapsamında ciddi yatırımlar yaptı. Alt yapıda Telekom var, Doğalgaz var, Elektrik var, buna benzer su ve kanalizasyon çalışmaları var. Tabii ki alt yapı çalışmaları bittiği andan itibaren ilçe belediyelerimiz, vatandaşlarımızı toz ve topraktan kurtarmak adına asfalt ve kaldırım çalışmalarına süratli ve seri bir şekilde yapmaya çalışıyorlar. Bütün Belediyelerimiz başta olmak üzere Yeşilyurt Belediye Başkanımızı ve ekibini kutluyorum. Amacımız yaşanabilir bir kenti hep beraber oluşturmamızdır” dedi.
MİLLETVEKİLİ ŞAHİN, “AMERİKALI VE AVRUPALILAR CUMHURBAŞKANIMIZI DİNLERKEN BAŞLARI ÖNDE, YÜZLERİ KIZARIYOR”
Türkiye üzerinde çok büyük oyunlar oynandığını hatırlatan Milletvekili Şahin, “Ülkemiz üzerinde başta Amerika ve İsrail olmak üzere birçok batılı devletin hesabı var, ülkemizi karıştırmaya çalışıyorlar. AK Parti iktidarında önce belki çok zorlanmıyorlardı, istedikleri her şeyi dikta ettirerek yaptırıyorlardı. Cumhurbaşkanımızın gelen bir devletin başkan yardımcısına karşı duruş ve tavrı zaten çok önemli mesajlar içeriyordu. Allah kendisinden razı olsun, başımızı öne eğdirmedi. Amerikalı ve Avrupalılar Cumhurbaşkanımızı dinlerken başları önde, yüzleri kızararak dinliyorlar. Çünkü yaptıkları şeyler gerçekten yenilir, yutulur cinsten değil. Cumhurbaşkanımıza Reisimize yaptığı konuşmalar neticesinde milletimizin beklentilerine cevap verecek bir duruş sergilediği için kendisine minnettarız, teşekkür ediyoruz” dedi.

Bu haberler ilginizi çekebilir!
Yukarı Geri Ana Sayfa