reklam reklam
  • Battalgazi Belediyespor Şampiyonluk Yolunda
    Battalgazi Belediyespor Şampiyonluk Yolunda
  • Basketbol Turnuvasında Dostluk ve Rekabet Bir Arada Yaşandı
    Basketbol Turnuvasında Dostluk ve Rekabet Bir Arada Yaşandı
  • Mini Dünya Kupası’nda Kardeşlik Kazandı
    Mini Dünya Kupası’nda Kardeşlik Kazandı
  • Yeşilyurt belediyesi 3. Ayak Tenisi Turnuvası Coşkulu Başlangıçla Start Aldı
    Yeşilyurt belediyesi 3. Ayak Tenisi Turnuvası Coşkulu Başlangıçla Start Aldı
  • Yeşilyurt’ta Mini Dünya Kupası Heyecanı Başladı
    Yeşilyurt’ta Mini Dünya Kupası Heyecanı Başladı
  • Büyükşehir Kurumlar Arası Futbol Turnuvası Tamamlandı
    Büyükşehir Kurumlar Arası Futbol Turnuvası Tamamlandı
  • Battalgazi belediyespor 3. Lig yolunda Play-Off’ta
    Battalgazi belediyespor 3. Lig yolunda Play-Off’ta
  • Manavgat Master Cup’ta Malatya Fırtınası
    Manavgat Master Cup’ta Malatya Fırtınası
  • Vali Galip Demirel Ortaokulu Basketbolda Şampiyonluk Kürsüsünde!
    Vali Galip Demirel Ortaokulu Basketbolda Şampiyonluk Kürsüsünde!
  • “Sporun Yıldızı Karatay”
    “Sporun Yıldızı Karatay”
MESOB Başkanı Keskin: “Dükkan Kiraları Esnafın Belini Büküyor”
MESOB Başkanı Keskin: “Dükkan Kiraları Esnafın Belini Büküyor”

Keskin'den Dükkan Kiralarına tepki: “Esnaf...

Malatya Akçadağ’da Feci Trafik Kazası 1’i Ağır 9 Yaralı
Malatya Akçadağ’da Feci Trafik Kazası 1’i Ağır 9 Yaralı

Malatya’nın Akçadağ-Darende kara yolunda trafik...

Elazığ Belediyesi’nden Bayram Öncesi Camilerde Detaylı Temizlik
Elazığ Belediyesi’nden Bayram Öncesi Camilerde Detaylı Temizlik

Elazığ Belediyesi, Kurban Bayramı öncesinde...

Tuğçe Engin’e Kırmızı Halı Tuzağı
Tuğçe Engin’e Kırmızı Halı Tuzağı

Piyalepaşa Hilton otelde Oktay Atasoy...

Aile ve Nüfus 10 Yılı” Kapsamında Malatya’da Anlamlı Program
Aile ve Nüfus 10 Yılı” Kapsamında Malatya’da Anlamlı Program

Cumhurbaşkanlığımız himayelerinde yürütülen “Aile ve...

Başkan Er’den Kiltepe–Çarmuzu Spor Kompleksi incelemesi
Başkan Er’den Kiltepe–Çarmuzu Spor Kompleksi incelemesi

"Çocuk Ve Gençlerimiz İçin Önemli...

Battalgazi Belediyesi’nden Bayram Öncesi Yoğun Mesai
Battalgazi Belediyesi’nden Bayram Öncesi Yoğun Mesai

Battalgazi Belediyesi, Kurban Bayramı öncesinde...

Havalanı Yolu Genişletiliyor
Havalanı Yolu Genişletiliyor

Havaalanı-Kağıt Fabrikası arasındaki 16 km’lik...

Adıyaman’ın ‘Kırmızı Altın’ Mesaisi Başladı
Adıyaman’ın ‘Kırmızı Altın’ Mesaisi Başladı

Güneydoğu Anadolu Bölgesi’nin bereketli topraklarına...

Bu Ülke
Bu Ülke

Bu...

Reşat Erdoğan’dan 5 Bin Kişilik İftar Yemeği
Reşat Erdoğan’dan 5 Bin Kişilik İftar Yemeği

Reşat Erdoğan’dan 5 Bin Kişilik...

İKİ VAKTİN NAMAZINI BİRLEŞTİREREK KILABİLİR MİYİZ
İKİ VAKTİN NAMAZINI BİRLEŞTİREREK KILABİLİR MİYİZ

İKİ VAKTİN NAMAZINI BİRLEŞTİREREK KILABİLİR...

Siyasette Unutulmayacak Olan İşte O Kareler
Siyasette Unutulmayacak Olan İşte O Kareler

Siyasette Unutulmayacak Olan İşte O...

Kim Yapıyor Bu Binaları
Kim Yapıyor Bu Binaları

Kim Yapıyor Bu...

Hipnotize Edici Yansımalar
Hipnotize Edici Yansımalar

Hipnotize Edici...

Bu Evi Görenler Gözlerine İnanamıyor
Bu Evi Görenler Gözlerine İnanamıyor

Bu Evi Görenler Gözlerine...

Facebook Like Box Kodunu Giriniz
Yeşilyurt Belediyesi, Evi Yanan Aileyi Dört Ayda Yeni Evine Kavuşturdu
Yeşilyurt Belediyesi, Evi Yanan Aileyi Dört Ayda Yeni Evine Kavuşturdu
Yeşilyurt Belediyesi, Evi Yanan Aileyi Dört Ayda Yeni Evine...
2 Ağustos 2018 01:05
Font1 Font2 Font3 Font4

“Yardımlaşma ve Dayanışma Ruhuyla Sorunlarımızı Çözüyoruz”

Yeşilyurt’ta yaşayan her bir vatandaşın mutlu ve huzurlu bir hayat yaşaması için sosyal belediyecilik anlamındaki aktif hizmetlerine devam eden Yeşilyurt Belediyesi, Mollakasım Mahallesi Halime Sokak’ta ikamet ettikleri evlerinin yanmasıyla nedeniyle mağduriyet yaşayan Bakırcı Ailesine müstakil bir ev hediye etti.

DÖRT AYDA TAMAMLANAN EV, BAKIRCI AİLESİNE TESLİM EDİLDİ

Gerçekleşen projelendirme ve inşaat çalışmalar neticesinde mağduriyet yaşayan aile için tek katlı müstakil bir ev yaptırıldı. Yaşanan talihsiz olaydan dolayı dört aydır birçok sıkıntı yaşayan ve akrabalarının yanında kalan 86 yaşındaki anne Nergis Bakırcı ile oğlu Orhan Bakırcı yeni evlerine taşınarak, yaşadıkları kötü günleri geride bırakmanın huzurunu yaşıyorlar.

“MUTLU VE HUZURLU BİR YEŞİLYURT İÇİN GECE GÜNDÜZ DEMEDEN ÇALIŞIYORUZ”

Bakırcı ailesini ziyaret ederek yaşadıkları mutluluğa ortak olan Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “Mollakasım Mahallesi’nde evleri yangınla yok olan ailemizin yeni evlerine taşınmalarının mutluluklarına ortak olduk. Onların sevincini görmek her şeye değdi. Vatandaşlarımızın zor dönemlerinde yanlarında olmaya devam edeceğiz. Yeşilyurt’ta vatandaşlarımızın yüzü gülüyorsa mutlu oluruz. İhtiyaç sahibi insanlarımıza yardım eli uzatmak bizim öncelikli görevimizdir. Yeşilyurt’ta hiç kimsenin aç ve açıkta kalmasına gönlümüz razı gelmez, buna da müsaade etmeyiz. Yeşilyurt’ta yaşayan herkesin mutlu ve huzurlu olması için gece gündüz demeden çalışmalara devam edeceğiz” dedi.

“İHTİYAÇ DUYULAN HER ZAMAN HEMŞERİLERİMİZİN YANINDAYIZ”

Yeşilyurt’ta yaşayan her bir vatandaşın yüzünün gülmesi ve huzurlu olması için hizmetlerine ara vermeden devam edeceklerini ifade eden Başkan Çınar, “Yaklaşık dört ay önce Mollakasım mahallemizde ikamet eden Bakırcı ailemizin yaşadığı ev, çıkan yangın sonrasında kullanılamaz hale gelip yıkılmıştı. Yangının çıktığı gün evi ziyaret eden Bakanımız, o dönem Yeşilyurt Belediye Başkanlığı yapan Büyükşehir Belediye Başkanımız Hacı Uğur Polat, Kaymakamımız ve diğer ilgili yetkililerle burada geniş çaplı bir inceleme yapılmıştı. Öncelikle harabeye dönen evin yıkım ve enkaz kaldırma işlemleri yapıldı. Bakırcı ailesinin yaşadığı mağduriyeti gidermek adına Yeşilyurt Belediyesi olarak gereken çalışmaları çok hızlı bir şekilde gerçekleştirip dört ay gibi kısa bir sürede müstakil evimizi tamamladık ve anahtarını aile fertlerine teslim ettik. İki oda bir salon şeklinde projelendirilip, ferah ve geniş bir şekilde oturmaya hazır hale getirilen evimiz hayırlı uğurlu olsun. Aile fertlerimize bir kez daha geçmiş olsun dileklerimizi iletirken, yenilenen evlerinde mutlu ve huzurlu bir şekilde yaşamalarını temenni ediyorum. Evimizin yapım sürecinde destek veren İlçe Kaymakamlığımıza, hayırsever vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Rabbim böyle sıkıntıları bir kez daha yaşatmasın, herkesin mutlu olduğunu görmek bizi ziyadesiyle mutlu etti.” dedi.

“BAŞKANIMIZ, BİZE VERDİĞİ DESTEKLE GÖNÜLLERİMİZİ KAZANDI”

Yapılan yardım ve çalışmalar hakkında memnuniyetini dile getiren Ömer Bakırcı, “Belediye Başkanımız Mehmet Çınar’a teşekkürlerimi sunuyoruz. Dört ay önce evimiz yandı, oturulamayacak hale gelip yıkıldı. Yaşadığımız mağduriyeti gidermek adına bize yeni bir ev hediye edildi, gerçekten çok mutlu olduk. Başta Yeşilyurt Belediye Başkanımız Mehmet Çınar olmak üzere bu güzel evin yapımında emeği geçen herkese sonsuz şükranlarımızı sunuyoruz. Bizler her zaman Mehmet Çınar Başkanımızın yanındayız, Allah işini gücünü rast getirsin.” diye konuştu.

 


Bu haberler ilginizi çekebilir!
Yukarı Geri Ana Sayfa