• Cumhurbaşkanı Erdoğan, Erzurumspor Heyetini Kabul Etti
    Cumhurbaşkanı Erdoğan, Erzurumspor Heyetini Kabul Etti
  • Türk Telekom Teknolojisi Türk Futbolunun Destekçisi
    Türk Telekom Teknolojisi Türk Futbolunun Destekçisi
  • Battalgazi’de Ayak Tenisi Turnuvası
    Battalgazi’de Ayak Tenisi Turnuvası
  • Uluslararası Beydağı Dağ Bisikleti Yarışı Ödül Töreni İle Son Buldu
    Uluslararası Beydağı Dağ Bisikleti Yarışı Ödül Töreni İle Son Buldu
  • Uluslararası Beydağı Dağ Bisikleti Yarışı Malatya’da Başlıyor
    Uluslararası Beydağı Dağ Bisikleti Yarışı Malatya’da Başlıyor
  • Battalgazi Belediyespor’da Yeni Dönem Başladı
    Battalgazi Belediyespor’da Yeni Dönem Başladı
  • 3 Bin 670 Çocuk Karatay Yaz Spor Okulları’nda Buluştu
    3 Bin 670 Çocuk Karatay Yaz Spor Okulları’nda Buluştu
  • Malatya Büyükşehir Belediyespor’dan 3 Sporcu A Milli Takım Yolunda
    Malatya Büyükşehir Belediyespor’dan 3 Sporcu A Milli Takım Yolunda
  • Yeşilyurt’ta Yaz Spor Okulları ve Spor Akademisi Coşkuyla Açıldı
    Yeşilyurt’ta Yaz Spor Okulları ve Spor Akademisi Coşkuyla Açıldı
  • Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er’den Malatya’ya Müjde
    Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er’den Malatya’ya Müjde
Neyin Huzuru Hayatlara Yansıyor: Elazığ’da Unutulmaz Bir Sanat Yolculuğu
Neyin Huzuru Hayatlara Yansıyor: Elazığ’da Unutulmaz Bir Sanat Yolculuğu

Elazığ Belediyesi’nin düzenlediği ney kursu,...

Başkan Taşkın: “Cırıkpınar’da Modern Bir Mahalle Ortaya Çıktı”
Başkan Taşkın: “Cırıkpınar’da Modern Bir Mahalle Ortaya Çıktı”

Battalgazi Belediye Başkanı Bayram Taşkın,...

Çamurlu’ya 120 Milyon Liralık Gençlik Merkezi
Çamurlu’ya 120 Milyon Liralık Gençlik Merkezi

Başkan Er: "Tesisimiz Bölgeye Hizmet...

Karatay’da 9 Bin Öğrenciye Çanta Ve Kırtasiye Seti Hediyesi
Karatay’da 9 Bin Öğrenciye Çanta Ve Kırtasiye Seti Hediyesi

Karatay’da Gelenek Haline Gelen Eğitim...

17 Yıllık Çimento Fabrikası Mücadelesinde Son Söz: Şimdi Doğru Yeri Bulalım
17 Yıllık Çimento Fabrikası Mücadelesinde Son Söz: Şimdi Doğru Yeri Bulalım

Elazığ Çimento Fabrikasının şehir merkezinden...

YAPAY ZEKÂ
YAPAY ZEKÂ

YAPAY...

Islak Mendil Görünümlü Poşetlerde 817 Uyuşturucu Hap Ele Geçirildi
Islak Mendil Görünümlü Poşetlerde 817 Uyuşturucu Hap Ele Geçirildi

Battalgazi ilçesinde sokak satıcılarına yönelik...

Malatya’da Torbacılara Darbe: 7 Tutuklama
Malatya’da Torbacılara Darbe: 7 Tutuklama

Malatya’da sokak satıcılarına yönelik 4...

Havalanı Yolu Genişletiliyor
Havalanı Yolu Genişletiliyor

Havaalanı-Kağıt Fabrikası arasındaki 16 km’lik...

Adıyaman’ın ‘Kırmızı Altın’ Mesaisi Başladı
Adıyaman’ın ‘Kırmızı Altın’ Mesaisi Başladı

Güneydoğu Anadolu Bölgesi’nin bereketli topraklarına...

Reşat Erdoğan’dan 5 Bin Kişilik İftar Yemeği
Reşat Erdoğan’dan 5 Bin Kişilik İftar Yemeği

Reşat Erdoğan’dan 5 Bin Kişilik...

Siyasette Unutulmayacak Olan İşte O Kareler
Siyasette Unutulmayacak Olan İşte O Kareler

Siyasette Unutulmayacak Olan İşte O...

Kim Yapıyor Bu Binaları
Kim Yapıyor Bu Binaları

Kim Yapıyor Bu...

Hipnotize Edici Yansımalar
Hipnotize Edici Yansımalar

Hipnotize Edici...

Bu Evi Görenler Gözlerine İnanamıyor
Bu Evi Görenler Gözlerine İnanamıyor

Bu Evi Görenler Gözlerine...

El Emeği, Göz Nuru Çalışmaların Sergisi Açıldı
El Emeği, Göz Nuru Çalışmaların Sergisi Açıldı

El Emeği, Göz Nuru Çalışmaların...

Facebook Like Box Kodunu Giriniz
Ağbaba,Bu Düpedüz Hırsızlıktır
Ağbaba,Bu Düpedüz Hırsızlıktır
“DİYORLAR Kİ ‘OYUNUZU NASIL YÜKSELTEMİYORSUNUZ?’ BU ŞARTLARDA NASIL YÜKSELTELİM?” CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, “Hem genel seçimlerde hem yerel seçimlerde bütün masrafları kendimiz karşılıyoruz. AKP’nin bütün masraflarını ise belediye...
17 Mart 2019 21:00
Font1 Font2 Font3 Font4

“DİYORLAR Kİ ‘OYUNUZU NASIL YÜKSELTEMİYORSUNUZ?’ BU ŞARTLARDA NASIL YÜKSELTELİM?”

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, “Hem genel seçimlerde hem yerel seçimlerde bütün masrafları kendimiz karşılıyoruz. AKP’nin bütün masraflarını ise belediye ödüyor. Reklamların bedelini, gazetelere verilen ilanların bedelini,raketleri,bilbordların bedelini belediyeler ödüyor.Bunun adı kul hakkı değil millet hakkı yemektir.Bunun adı düpedüz hırsızlıktır” dedi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba beraberinde Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Av.Soner Gökçe ve Yeşilyurt Belediye Başkan adayı Jeoloji Mühendisi Erkan Özgür ile birlikte Malatya Ticaret Borsası’nı ziyaret etti.

Ticaret Borsası Başkanı Ramazan Özcan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Hem Soner Gökçe’ye hem de Erkan Özgür’e başarı dileklerini iletti. Özcan, Ticaret Borsası’nın çalışmaları hakkında sunum yapıp, lisanslı depoculuk alanındaki gelişmeleri aktarırken, borsa yöneticileri de yaşadıkları sorunlar hakkında bilgiler verdi.

SORUNLARINIZI EKONOMİ MASASI ARACILIĞIYLA HÜKÜMETE İLETTİK

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, Malatya Ticaret Borsasının çalışmalarını yakından takip ettiklerini belirterek, “Ramazan Özcan kardeşimize ve sizlere çok teşekkür ederiz. Elimizden geldiği kadar bu tür kurumlarla ilişkilerimizi güçlü tutmaya çalışıyoruz. Ekonomik kriz ortaya çıktığından beri de Genel Merkezimiz bünyesinde bir ekonomi masası oluşturduk. Burada alının görüşleri orada değerlendiriyoruz. Ve burada konuşulan konuları rapor halinde ekonomi masasına ileteceğiz. Geçenlerde İstanbul da bir basın toplantısı yapıldı Genel başkanımızın katılımıyla bütün sorunlar aktarıldı. Önceki ziyaretlerimizde sizden aldığımız önerileri bir kitapçık olarak hükümete de ilettik.” Dedi.

LİSANSLI DEPOCULUĞU ÖNEMSİYORUZ

Borsa üyelerine ‘ne tür sorununuz olursa, ne tür sıkıntınız olursa bizlere iletin’ diyen Ağbaba, “Malatya ile ilgili, sizlerle ilgili ne derseniz başımın üstüne. Gündeme getirmekten, çalışmaktan büyük mutluluk duyarım. Benim görevimde bu. Sizin dertlerinizi, sorunlarınızı gündeme getirmek benim görevim. Yeni yönetim, yeni heyecanı beraberinde getirdi. Yeni şeyler yapıyorsunuz. TSO ile birlikte kayısı coğrafi işaret çalışması, lisanslı depoculuk gibi konularda kimin emeği varsa hepsinden Allah razı olsun. Lisanslı depoculuk  inşallah Malatyalı üreticiler için başarılı sonuç doğurur. Malatyalı çiftçi de biraz rahatlar” ifadelerini kullandı.

AKP ADAYLARI KAYBEDERSE MALATYA’NIN BEKA SORUNU MU OLACAK?

“Önümüzde bir süreç var. Bu süreci biz seçim odaklı olarak görüyoruz. 31 Mart akşamı seçim olacak oy kullanacağız ve tekrar normal yaşamımıza döneceğiz. Hem kampanyalarımız hem konuşmalarımızda, kurduğumuz cümlelerde yarınını düşünüyoruz. 1 Nisanda ettiğimiz laflarla insanın yüzüne bakacak mıyız bakmayacak mıyız? Onu düşünüyoruz. Bizim için bu bir seçim. Seçimden başka bir şey değil. AKP ye,CHP’ye, MHP’ye,  İYİ Parti’ye,HDP’ye ,Sadet Partisi’ne  oy veren hiç kimse  bizim düşmanımız değil.  Farklı siyasi görüşlerimiz var ama onlara oy verenlerde bizim kardeşimiz. Hiçbir düşmanlığımız yok. 31 Martta kime oy verirlerse versinler yine ilişkimiz devam edecek. Bu bir savaş değil savaş olsaydı karşımızda düşman olurdu. Beka meselesi diyorlar beka meselesi de değil. Örneğin Battalgazi de Osman Güder kaybederse Battalgazi’nin bekası mı kaybolacak? Mehmet Çınar seçilemez Erkân Özgür seçilirse Malatya batacak mı ne olacak? Büyükşehirde Selahattin Gürkan seçilemez Soner Gökçe seçilirse Malatya’nın beka sorunu mu olacak? Bu bir yerel seçim sonuçta. Belediye başkanı seçiyorsunuz.” Dedi.

KUTSAL DEĞERLERİMİZ SİYASET MALZEMESİ YAPILMAMALI

Yerel seçimler Tabi farklı şeylerde oluyor gerçekten üzülüyoruz. Bazı şeylerde siyaset uğruna yıpratılmaması gerektiğini düşünüyoruz. Bu ezan meselesi, her şey ortada, Türkiye de 82 milyon içinde hepinizin komşuları var namaz kılan var kılmayan var inanan var inanmayan var. Hiçbiri ezana saygısızlık yapmayı içinden geçirmez.Bir tane Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı ezana veya bayrağa saygısızlık yapmayı içinden geçirmez. Geçirmemelidir. Kutsal değerlerimizin siyasi malzeme olarak kullanılmasının doğru olmadığını düşünüyoruz” dedi.

DİYORLAR Kİ ‘OYUNUZU NASIL YÜKSELTEMİYORSUNUZ?’ BU ŞARTLARDA NASIL YÜKSELTELİM?

 “Seçimlerde tabi ki rekabeti olacak ancak şunu da görün, vallahi billahi seçimlerde siyasi partiyle değil devletle uğraşıyoruz. 10 tane afiş yaptırmışız, afiş kesiyorlar.  Ne istiyorlarsa? 1 tane billboardumuz yok. Bizim vergilerimizle bizim oy vermediğimiz Recep Tayyip Erdoğan’ın ve Selahattin Gürkan’ın reklamı yapılıyor. 1 tek billboardda bir tek yerde afişimiz yok. Biz sanki düşman kuvvetleriyiz. Bu reklamlar bizim vergimizle de yapılıyor. Devlet sağ olsun AKP ‘li kardeşlerimizin emrinde. Bu şartlarda siyaset yapmaya çalışıyoruz. Diyorlar ki oyunuzu nasıl yükseltemiyorsunuz. Bu şartlarda nasıl yükseltelim? Bir tek yerde görünürlüğümüz yok. TV’ler,gazeteler ambargolu, belediyeyi eleştirdiğimiz zaman bizi yazmıyor. Niye eleştirmiyorsun diyorlar bana? Ben belediyeye açıkça söylüyorum, ‘benim cebimden hırsızlık yapıyorlar’ diyorum. Bu düpedüz hırsızlık.Büyük bir haksızlıkla karşı karşıyayız. Biz otobüsümüzü, minibüsümüzü kendimiz tutmuşuz. Brandalarımızı kendimiz asıyoruz.Aynı gün kesiyorlar. Soner Bey öyle, Erkan bey öyle diğer ilçe adaylarımız öyle. Hem genel seçimlerde hem yerel seçimlerde bütün masrafları kendimiz karşılıyoruz. AKP’nin bütün masraflarını ise belediye ödüyor. Reklamların bedelini, gazetelere verilen ilanların bedelini,raketleri,bilbordların bedelini belediyeler ödüyor.Bunun adı kul hakkı değil millet hakkı.Bunun adı  hırsızlık” dedi.

 


Bu haberler ilginizi çekebilir!
Yukarı Geri Ana Sayfa