reklam
  • Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er’den Malatya’ya Müjde
    Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er’den Malatya’ya Müjde
  • U12 Basketbol Takımı Konya Şampiyon Oldu
    U12 Basketbol Takımı Konya Şampiyon Oldu
  • Battalgazi Belediyespor Yarı Finalde Avantajı Kaptı
    Battalgazi Belediyespor Yarı Finalde Avantajı Kaptı
  • Battalgazi Belediyespor Şampiyonluk Yolunda
    Battalgazi Belediyespor Şampiyonluk Yolunda
  • Basketbol Turnuvasında Dostluk ve Rekabet Bir Arada Yaşandı
    Basketbol Turnuvasında Dostluk ve Rekabet Bir Arada Yaşandı
  • Mini Dünya Kupası’nda Kardeşlik Kazandı
    Mini Dünya Kupası’nda Kardeşlik Kazandı
  • Yeşilyurt belediyesi 3. Ayak Tenisi Turnuvası Coşkulu Başlangıçla Start Aldı
    Yeşilyurt belediyesi 3. Ayak Tenisi Turnuvası Coşkulu Başlangıçla Start Aldı
  • Yeşilyurt’ta Mini Dünya Kupası Heyecanı Başladı
    Yeşilyurt’ta Mini Dünya Kupası Heyecanı Başladı
  • Büyükşehir Kurumlar Arası Futbol Turnuvası Tamamlandı
    Büyükşehir Kurumlar Arası Futbol Turnuvası Tamamlandı
  • Battalgazi belediyespor 3. Lig yolunda Play-Off’ta
    Battalgazi belediyespor 3. Lig yolunda Play-Off’ta
Ülkü Ocakları Malatya İl Başkanlığına Yusuf Sefi Atandı
Ülkü Ocakları Malatya İl Başkanlığına Yusuf Sefi Atandı

Ülkü Ocakları Malatya İl Başkanlığı...

MHP Heyetinden Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er’e Ziyaret
MHP Heyetinden Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er’e Ziyaret

"Cumhur İttifakı Türkiye'nin Geleceği İçin...

Battalgazi Zabıtasından İnşaat Firmasına Cezai İşlem
Battalgazi Zabıtasından İnşaat Firmasına Cezai İşlem

Battalgazi Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri,...

Sıcaklarda Seyahate Çıkacak Anne Adayları Dikkat!
Sıcaklarda Seyahate Çıkacak Anne Adayları Dikkat!

Uzun yolculuklar hamilelikte risk...

Malatya Turgut Özal Üniversitesinde Mezuniyet Coşkusu
Malatya Turgut Özal Üniversitesinde Mezuniyet Coşkusu

Genç Üniversite Güçlü Adımlarla Geleceğe...

Yeni Malatya Çarşısı’nda Kümelenme Dönemi
Yeni Malatya Çarşısı’nda Kümelenme Dönemi

Büyükşehir Belediye Meclisi’nden Yeni Çarşı...

Yeşilyurt Belediyesi’nden Şehrin İnşasına Dev Bir Katkı Daha!
Yeşilyurt Belediyesi’nden Şehrin İnşasına Dev Bir Katkı Daha!

Kentsel Dönüşüm Projesi “Yeşil Yaşam...

Havalanı Yolu Genişletiliyor
Havalanı Yolu Genişletiliyor

Havaalanı-Kağıt Fabrikası arasındaki 16 km’lik...

Adıyaman’ın ‘Kırmızı Altın’ Mesaisi Başladı
Adıyaman’ın ‘Kırmızı Altın’ Mesaisi Başladı

Güneydoğu Anadolu Bölgesi’nin bereketli topraklarına...

Bu Ülke
Bu Ülke

Bu...

Reşat Erdoğan’dan 5 Bin Kişilik İftar Yemeği
Reşat Erdoğan’dan 5 Bin Kişilik İftar Yemeği

Reşat Erdoğan’dan 5 Bin Kişilik...

Siyasette Unutulmayacak Olan İşte O Kareler
Siyasette Unutulmayacak Olan İşte O Kareler

Siyasette Unutulmayacak Olan İşte O...

Kim Yapıyor Bu Binaları
Kim Yapıyor Bu Binaları

Kim Yapıyor Bu...

Hipnotize Edici Yansımalar
Hipnotize Edici Yansımalar

Hipnotize Edici...

Bu Evi Görenler Gözlerine İnanamıyor
Bu Evi Görenler Gözlerine İnanamıyor

Bu Evi Görenler Gözlerine...

El Emeği, Göz Nuru Çalışmaların Sergisi Açıldı
El Emeği, Göz Nuru Çalışmaların Sergisi Açıldı

El Emeği, Göz Nuru Çalışmaların...

Facebook Like Box Kodunu Giriniz
Başkan Polat 3.000’inci Bebeği Ziyaret Etti
Başkan Polat 3.000’inci Bebeği Ziyaret Etti
Başkan Polat 3.000'inci Bebeği Ziyaret...
9 Şubat 2016 17:48
Font1 Font2 Font3 Font4

“Hayat Seninle Güzel” Projesi Çerçevesinde 3.000’inci Bebeği Başkan Polat Ziyaret Etti

Başkan Polat “Dünya’ya Gelen Her Bebek Toplumsal Birlikteliğimizin Güçlenmesine Vesile Oluyor”

Yeşilyurt Belediyesi tarafından başlatılan “Hayat Seninle Güzel” Projesinde ziyaret edilen bebek sayısı 3.000 ulaştı. Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat,”Dünya’ya gelen her bebek toplumsal birlikteliği kuvvetlendirdiği gibi güzel bir geleceğinde habercisidir” dedi.

Yeşilyurt Belediyesi’nin sosyal belediyecilik çalışmaları kapsamında 2015 yılında başlatmış olduğu “Hayat Seninle Güzel” Projesi çerçevesinde yeni doğan bebek ailelerine yapılan ziyaretler devam ediyor.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun giderek yaşlanmaya başlayan ülke nüfusunun, gelecekte yaratacağı sorunlar nedeniyle Yeşilyurt Belediyesi tarafından farkındalık oluşturmak adına gerçekleştirilen “Hayat Seninle Güzel” Projesi devam ediyor.

Dünyaya yeni gelen bebeklerin ailelerine sürpriz ziyaretlerde bulunarak yaşanan sevince ortak olan Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat ve Başkan Yardımcıları Mehmet Güner, Haydar Şahin’in yanı sıra Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Muaz İçen projenin 3.000’inci bebeği Eslem’i ziyaret etti.

İlke kez anne ve baba olma heyecanını yaşayan Zeynep-Volkan Coşkun çiftinin Çilesiz Mahallesi Fahri Kayahan Bulvarında ikamet ettikleri eve giden Başkan Polat, dünyaya yeni gözlerini açan Eslem bebeği kucağına alıp severken, “Hayat Seninle Güzel” projesi kapsamında özel olarak hazırlanan hediye setini aileye takdim etti. Anne ve baba’yı tebrik eden Başkan Polat, hediye setinde yer alan bebek bakım kitabını mutlaka okumalarını tavsiye etti.

Zeynep-Volkan çiftinin ilk bebeği, “Hayat Seninle Güzel” projesinin 3.000’inci bebeği olan Eslem’in sağlıklı ve sıhhatli bir şekilde hayatını sürdürmesi, vatana, millete, dinine ve bayrağına sadık bir evlat olarak yaşaması temennisinde bulunan Başkan Polat, “Eslem bebeğimiz projemiz kapsamında dünyaya gelen 3.000’inde bebeğimiz oldu. İlk kez anne ve baba olma heyecanını yaşayan Zeynep ve Volkan çiftimizi yürekten tebrik ediyorum. Rabbim genç çiftimize bir ömür boyu huzur ve mutluluk Eslem bebeğimize de sağlıklı bir hayat nasip eder inşallah. Belediye olarak geçen yıl başlattığımız “Hayat Seninle Güzel” projesi kapsamında ilçe sınırlarımız içinde dünyaya yeni gelen bebeklerin ailelerini bizzat evlerinde ziyaret ederek, hediyelerini takdim ediyoruz. Hediye setinde yer alan bebek bakımı üzerine özel olarak hazırlanmış kitabın mutlaka okunmasını tavsiye ediyoruz. Yeşilyurt hepimizin ortak paydası ve evidir. “Hayat Seninle Güzel” ve Yeşilyurt Gurbet Değil” Projeleri kapsamında ailelerimizi ziyaret etmeye devam edeceğiz” dedi.

Aile bireyleriyle samimi bir sohbet gerçekleştirerek “aile kavramı” üzerine tecrübelerini paylaşan Başkan Polat “Dünya’ya gelen her bebek toplumsal birlikteliğimizi kuvvetlendirdiği gibi güzel bir geleceğinde habercisidir. Çocuklarımız bizim umudumuz, yarınımız ve geleceğimizdir. Bütün yavrularımız bizim için değerli ve kıymetlidir. Çocuklarımıza güzel bir gelecek sunmak bizim öncelikli görevlerimiz arasındadır, bunun farkındayız. Çocuklarımızın güzel ve kaliteli bir hayat sürmesi için imkânlarımızı seferber etmiş durumdayız” dedi.

Zeynep-Volkan çifti ise gerçekleşen ziyaretten ötürü Belediye Başkanı Polat ve ekibine teşekkür ettiler. “Hayat Seninle Güzel” Projesini takip ettiklerini ve çok beğendiklerini ifade eden çift,”Belediye Başkanımız Hacı Uğur Polat ve ekibini evimizde ağırladığımız için çok mutluyuz. Anne ve baba olma heyecanını ilk kez yaşadığımız bu günlerde gerçekleşen bu ziyaret bizi mutlu etti. Hediyeler içinde ayrıca teşekkür ederiz” ifadelerini kullandılar.


Bu haberler ilginizi çekebilir!
Yukarı Geri Ana Sayfa