reklam reklam reklam
  • Battalgazi Belediyespor Şampiyonluk Yolunda
    Battalgazi Belediyespor Şampiyonluk Yolunda
  • Basketbol Turnuvasında Dostluk ve Rekabet Bir Arada Yaşandı
    Basketbol Turnuvasında Dostluk ve Rekabet Bir Arada Yaşandı
  • Mini Dünya Kupası’nda Kardeşlik Kazandı
    Mini Dünya Kupası’nda Kardeşlik Kazandı
  • Yeşilyurt belediyesi 3. Ayak Tenisi Turnuvası Coşkulu Başlangıçla Start Aldı
    Yeşilyurt belediyesi 3. Ayak Tenisi Turnuvası Coşkulu Başlangıçla Start Aldı
  • Yeşilyurt’ta Mini Dünya Kupası Heyecanı Başladı
    Yeşilyurt’ta Mini Dünya Kupası Heyecanı Başladı
  • Büyükşehir Kurumlar Arası Futbol Turnuvası Tamamlandı
    Büyükşehir Kurumlar Arası Futbol Turnuvası Tamamlandı
  • Battalgazi belediyespor 3. Lig yolunda Play-Off’ta
    Battalgazi belediyespor 3. Lig yolunda Play-Off’ta
  • Manavgat Master Cup’ta Malatya Fırtınası
    Manavgat Master Cup’ta Malatya Fırtınası
  • Vali Galip Demirel Ortaokulu Basketbolda Şampiyonluk Kürsüsünde!
    Vali Galip Demirel Ortaokulu Basketbolda Şampiyonluk Kürsüsünde!
  • “Sporun Yıldızı Karatay”
    “Sporun Yıldızı Karatay”
SÖYLENECEK ÇOK ŞEY VAR
SÖYLENECEK ÇOK ŞEY VAR

Bayram geldi, okullar tatil oldu,...

Dilek Taşcı Ayağında Kundura İle Geldi
Dilek Taşcı Ayağında Kundura İle Geldi

Müzik dünyasında yıldızı hızla parlamaya...

Kurban Bayramı Bayramlaşma Programı Gerçekleştirildi
Kurban Bayramı Bayramlaşma Programı Gerçekleştirildi

Vali Seddar Yavuz, Kurban Bayramı...

Malatya’da Geleneksel Sofralardan Güçlü Aile Birlikteliğine
Malatya’da Geleneksel Sofralardan Güçlü Aile Birlikteliğine

Milletvekili Ölmeztoprak’tan Asırlık Tarifler Ve...

MESOB Başkanı Keskin: “Dükkan Kiraları Esnafın Belini Büküyor”
MESOB Başkanı Keskin: “Dükkan Kiraları Esnafın Belini Büküyor”

Keskin'den Dükkan Kiralarına tepki: “Esnaf...

Malatya Akçadağ’da Feci Trafik Kazası 1’i Ağır 9 Yaralı
Malatya Akçadağ’da Feci Trafik Kazası 1’i Ağır 9 Yaralı

Malatya’nın Akçadağ-Darende kara yolunda trafik...

Elazığ Belediyesi’nden Bayram Öncesi Camilerde Detaylı Temizlik
Elazığ Belediyesi’nden Bayram Öncesi Camilerde Detaylı Temizlik

Elazığ Belediyesi, Kurban Bayramı öncesinde...

Tuğçe Engin’e Kırmızı Halı Tuzağı
Tuğçe Engin’e Kırmızı Halı Tuzağı

Piyalepaşa Hilton otelde Oktay Atasoy...

Aile ve Nüfus 10 Yılı” Kapsamında Malatya’da Anlamlı Program
Aile ve Nüfus 10 Yılı” Kapsamında Malatya’da Anlamlı Program

Cumhurbaşkanlığımız himayelerinde yürütülen “Aile ve...

Havalanı Yolu Genişletiliyor
Havalanı Yolu Genişletiliyor

Havaalanı-Kağıt Fabrikası arasındaki 16 km’lik...

Adıyaman’ın ‘Kırmızı Altın’ Mesaisi Başladı
Adıyaman’ın ‘Kırmızı Altın’ Mesaisi Başladı

Güneydoğu Anadolu Bölgesi’nin bereketli topraklarına...

Bu Ülke
Bu Ülke

Bu...

Reşat Erdoğan’dan 5 Bin Kişilik İftar Yemeği
Reşat Erdoğan’dan 5 Bin Kişilik İftar Yemeği

Reşat Erdoğan’dan 5 Bin Kişilik...

İKİ VAKTİN NAMAZINI BİRLEŞTİREREK KILABİLİR MİYİZ
İKİ VAKTİN NAMAZINI BİRLEŞTİREREK KILABİLİR MİYİZ

İKİ VAKTİN NAMAZINI BİRLEŞTİREREK KILABİLİR...

Siyasette Unutulmayacak Olan İşte O Kareler
Siyasette Unutulmayacak Olan İşte O Kareler

Siyasette Unutulmayacak Olan İşte O...

Kim Yapıyor Bu Binaları
Kim Yapıyor Bu Binaları

Kim Yapıyor Bu...

Hipnotize Edici Yansımalar
Hipnotize Edici Yansımalar

Hipnotize Edici...

Bu Evi Görenler Gözlerine İnanamıyor
Bu Evi Görenler Gözlerine İnanamıyor

Bu Evi Görenler Gözlerine...

Facebook Like Box Kodunu Giriniz
Başkan Akın, Ekonomik Savaş Açan Hainlere Fırsat Vermeyeceğiz
Başkan Akın, Ekonomik Savaş Açan Hainlere Fırsat Vermeyeceğiz
Başkan Akın, Ekonomik Savaş Açan Hainlere Fırsat...
6 Aralık 2016 12:13
Font1 Font2 Font3 Font4

MATHAP adına Platform Başkanı İhsan Akın’ın yazılı açıklaması 15 Temmuz gecesi hain FETÖ terör örgütü ve yardım yatakçıları tarafından yapılmak istenen darbe girişimini engellemek isterken şehit olan tüm insanlarımıza Allah rahmet eylesin, gazi olan insanlarımıza, hayırlı şifalar versin inşallah, yüce yaratıcımız onlardan razı olsun.

Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın tüm terör örgütleri ve vatan hainleri ile yürüttüğü mücadeleyi canı gönülde destekliyoruz, dün olduğu gibi bugünde sonuna kadar yanındayız.

15 Temmuz’da Türkiye Cumhuriyeti’ne ve necip milletine, uçaklarla, tanklarla, bombalarla, mermilerle ve içimizde olup yardım, yataklık yapan hanilerle yapamadıklarını Ekonomik Savaş açarak, yapmak istiyorlar. Bizler sivil toplum örgütü olarak, bu hainlere necip milletimizle birlikte asla fırsat vermeyeceğiz.

Yalnız bunu lafla sözle değil, sayın Cumhurbaşkanımız baş komutanımızın’da beyan ettiği gibi dolar,bozun çağrınsa destek vererek. Bizde çiftçilerimizi, üreticilerimizi, yetiştiricilerimizi şov yapmadan bankalara, döviz bürolarına giderek eğer dövizleri varsa bozdurmaları çağrısında bulunuyoruz.

15 Temmuz hain FETÖ darbe girişimine karşı dik durarak, halkı meydanlara çağıran Sayın Cumhurbaşkanımızın çağrısına uyarak, meydanlara inen, necip milletimiz bugün de cumhurbaşkanımızın çağrısına uyarak, dolar ve Euro sunu, bozarak Türk lirası ve altına çevirmeye başladı.

Haberlerde ve çevremizde görüyoruz, zor günler için biriktirdiği kefen parası olan 100 dolar, 300 dolar gibi elinde olan dolar ve Euro bozduran dar gelirli vatansever, fedakar halkımıza, çitçimize, manavımıza, pazarcımıza, esnaflarımıza, davulcumuza üreticimize yetiştiricimize minnettarız. Çünkü onlar ekonomik savaşta en ön saftalar. Tıpkı 15 Temmuz’da canını, bugün ise kefen parasını ortaya koyan ve kefen parasını bozduran bu eli öpülür insanlarımıza, devlet övünç madalyası verilmesi taraftarıyız.

Buradan, milyon dolarları olup, hesaplarında alışverişlerinde hala farklılık göstermeyen siyasetçiler, kurum kuruluşlar, STK lar, iş adamları, yatırımcılar, ihracatçı ve ithalatçı temsilcilere sesleniyoruz. Ülkemize karşı başlatılan bu ekonomik savaş bir ihtimal bile olsa başarılı olduğunda Amerika, Avrupa ve bu haçlı zihniyetinin parçalama bölme oyunu gerçek olacaktır, sizin trilyon dolarlarınız sizi kurtaramaz.

Gelin bu oyunu şov amaçlı değil, gerçekten fedakarlık yaparak, doları Euroyu bozduralım. Dolar Euro ve Faiz indiğinde Türk Lirasının kazandığını göreceğiz. Sözleşmelerimizi Türk Lirasıyla yapalım. Her şeyi devletten beklemek yerine herkes üzerine düşeni yapmalı, Son pişmanlık fayda vermez.

Bizler Tüm fedakarlıklar içinde elimizi taşın altına koymaya hazırız, tıpkı 15 Temmuz gecesi ilk saatte, ilk foto ve görüntüde olduğu gibi.

15 Temmuz şehit ve gazilerinden Allah razı olsun, şehitlerimizin mekanları cennet olsun. Onlar gelecek kaygısı gütmeden dünyada en değerli olan bir daha geri getirilemeyecek canlarını bir saniye bile tereddüt etmeden feda eylediler. Bizler neden kaygı duyuyoruz, kaygı duymamız gereken tek şey ülkemizin bekası, bayrağımız, ezanımız ve vazgeçilmez mukaddes vatanımızdır.


Bu haberler ilginizi çekebilir!
Yukarı Geri Ana Sayfa